Довгоочікувана прем’єра! Время и Стекло представили епатажний танцювальний кліп VISLOVO

Время и Стекло представили епатажний танцювальний кліп VISLOVO - відео

Время и Стекло кличе всіх на VISLOVO.

Поділитися:

Тренери Голосу. Діти-5 гурт Время и Стекло випустили довгоочікуваний кліп на вибуховий хіт VISLOVO. Як пояснюють творці відео, VISLOVO – це нестримна енергія гурту, до якої прагнуть вільні, модні, неординарні особистості. Саме таких Надя Дорофєєва і Позитив зібрали у своїй відеороботі.

За сюжетом, охоронцем VISLOVO є VISBOY – персонаж у неоновому костюмі, що шукає нових героїв і збирає яскравих індивідуальностей, які бачать світ під іншим кутом. Зокрема, в епатажному кліпі знялися відомі українські блогери – YanGo (Ян Гордієнко) і Саша Чистова.

«Тусовка там, де група Время и Стекло. А VISLOVO – це вечірка, де збираються найбільш творчі, веселі і відривні люди. У кліпі ми хочемо поділитися цією енергією, щоб кожен, почувши музику і відчувши позитивний вайб, забув про проблеми, самовиражався і відривався», – коментує кліп Позитив.

Основною локацією для зйомки став район Троєщина. За задумом авторів, справжній дух свободи і веселощів зароджується серед висоток і гаражів спальних районів. Адже саме тут молоді і стильні зустрічаються, яскраво проводять час і пишуть музику.

«Це той випадок, коли кліп не потрібно пояснювати – тут заміксована божевільна енергія нас, нашого стилю і нашої музики. І ця енергія трансформується в новий альбом, який ви почуєте 5 липня», – обіцяє Надя Дорофєєва.

А ти вже бачила підривний кліп на хіт VISLOVO? Не зволікай і вмикай відео:

Більше цікавих музичних новин шукай за посиланнями:

1. Довгоочікуване примирення? Кеті Перрі знялася в новому епатажному кліпі Тейлор Свіфт

2. Гурт KAZKA випустив новий сингл – і він має всі шанси побити рекорди Плакала

3. Названо ім'я найбагатшої співачки світу

4. Розплакалася просто на сцені: Аріана Ґранде не змогла доспівати пісню через спогади про покійного коханого

5. Сексуальна Дженніфер Лопес оголила сідниці на власному концерті

Новини по темі