Драматичні прем'єри на 1+1: Що показуватиме улюблений канал цього тижня

Програма 1+1

Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. 

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Якщо заради кохання доведеться зректися сім'ї, який вибір буде зроблено? Дивіться нові серії улюбленого серіалу Моє чуже життя з понеділка по п'ятницю о 15:15 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні герої Моє чуже життя зустрічались в реальному житті

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:10

Хто керуватиме країною та розпоряджатиметься палацом? Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як готували наложниць до першої шлюбної ночі

«Маршрути долі», з понеділка по четвер о 20:45 

Втратити все - ще не означає здатися. На сході країни маршрути змінюються, а любов залишається. Не пропустіть головну прем'єру зими – серіал Маршрути долі - з 21 січня о 20:45 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саундтреком до серіалу Маршрути долі стала пісня українського гурту

«Шлях у порожнечу», з понеділка по четвер о 21:45 

Її дівочі мрії розбили, її щире кохання зрадили, її довірливу душу ошукали, але її жіночої сили нікому не зламати. Не пропустіть драматичну прем'єру Шлях у порожнечу з 21 січня о 21:45 на телеканалі 1+1. 

«Світ навиворіт», у середу о 22:45

Дмитро Комаров випробує удачу, щоб показати вам ще більше фантастичної Бразилії. Не пропустіть Світ навиворіт з Дмитром Комаровим 23 січня о 22:45 на 1+1.

«Голос країни», у неділю о 21:00

Вже цієї неділі глядачі 1+1 побачать новий випуск наймасштабнішого вокального шоу . На етапі сліпих прослуховувань зіркові тренери Тіна Кароль, Потап, MONATIK  і Dan Balan запросять у свої команди лише найкращих вокалістів, що боротимуться за омріяну перемогу. У першому випуску шоу тренери вже встигли обрали перших талантів. Кому пощастить опинитися у запеклих боях й попрацювати із найталановитішими наставниками - дивіться 27 січня о 21:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan розповів, які голоси розвертали його крісло на Голосі країни-9

Новини по темі