Дружина Дмитра Комарова зірвалась до нього на інший кінець світу

Дружина Дмитра Комарова зірвалась до нього на інший кінець світу | 1+1
Фото: Jetsetter

В новій експедиції «Світу навиворіт» стався форс-мажор.

Поділитися:

Ведучий «Світу навиворіт» Дмитро Комаров вирушив у нову захопливу подорож. Яку країну покаже мандрівник цього разу – поки невідомо. Але днями він поділився іншими новинами: вперше до нього в експедицію прилетіла дружина.

За словами Комарова, стався форс-мажор: для зйомок йому терміново знадобився документ, що залишився в Києві. Поштою доставити не встигали, тож ведучий звернувся по допомогу до коханої Олександри Кучеренко. Попри зайнятість, зйомки та проекти, Саша відклала всі справи і вирушила на порятунок до чоловіка.

Фото: instagram/komarovmir

Комаров розповів, що Саша на декілька днів приєдналася до його експедиції – спостерігала за зйомками та надихала своєю присутністю.

Дружина прилетіла, надихнула, привезла смачний український мед, нові запаси сала й чорного хліба для наших героїв, мої улюблені цукерки й зефір, – додав Дмитро.

Також він зізнався, що Олександра з розумінням ставиться до його тривалої відсутності:

Мені нереально пощастило. Моя Саша – ідеальний партнер у всьому. Вона розуміє, що я жити не можу без «Світу навиворіт», тому у нас не буває суперечок про те, що мої експедиції задовгі.

Втім, через роботу Дмитру доводиться часто залишати дружину в Києві одну. Як пара підтримує зв’язок під час розлуки – дізнайся з відео:

Більше цікавого про Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко:

1. Дружина Комарова розповіла, яким було їхнє перше побачення

2. Дружина Комарова розповіла про ненависну домашню роботу

3. Приємне з корисним: Комаров влаштував молодій дружині фотосесію

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі