Дружина Комарова розповіла, яким було їхнє перше побачення

Дружина Комарова про містичний подарунок від нього | Зіркове життя | 1+1

Олександра Кучеренко занурилась у романтичні спогади.

Поділитися:

Новина про таємне весілля ведучого «Світу навиворіт» Дмитра Комарова і моделі Олександри Кучеренко стала для всіх справжньою несподіванкою. Не дивно, що подробиці їхнього роману, який вони так довго і майстерно приховували, досі цікавлять глядачів і шанувальників. 

Днями дружина мандрівника дала відверте інтерв’ю інтернет-порталу Hochu.ua. Олександра Кучеренко розповіла про знайомство, першу романтичну зустріч і містичний подарунок від Комарова. 

Фото: Анна Лібова для Hochu.ua

За словами моделі, коли вона вперше побачила майбутнього чоловіка, жодних думок про ймовірні стосунки у неї не виникло. Єдине, що вона запам’ятала — Дмитра приємно слухати. Вже після перемоги Олександри в конкурсі «Міс Україна» ведучий зробив крок до зближення — і запросив її до себе в офіс. 

«Він запропонував допомогти з благодійним проектом, з яким я збиралася їхати на «Міс Світу», поділився своїми ідеями щодо реалізації».

Час минув так швидко... Ми говорили протягом 4-х годин на всі можливі теми. Відчули обидва іскру і те, що споріднені на якомусь інтуїтивному рівні.

Привід для другої зустрічі, як розповіла Олександра Кучеренко, знайшовся стрімко. 

«Я забула у Діми в офісі один із його перших подарунків — амулет із племені Папуасів. Що ж іще він міг подарувати дівчині «Міс Україна» на першій зустрічі? Після чого він зателефонував і сказав, що дуже небезпечно гнівити богів, які створили цей амулет. Все зводилося до того, що потрібно терміново повернути мені амулет (сміється). Так відбулася наша нова зустріч».

Також модель пригадала момент у їхніх стосунках, який став знаковим:

Діма взяв мою руку, ніби перевіряючи, заберу я її чи ні, чи піду на контакт…

«Цей момент для мене дуже пам'ятний. Руку я не забрала (посміхається). З цього все і почалося».

Ще більше про своє весілля молодята розповіли в інтерв’ю Каті Осадчій. Дивись відео: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай новини про пару:

1. Комаров і Кучеренко мали небезпечний медовий місяць (ексклюзивне фото)

2. Кучеренко розповіла, який Комаров чоловік

3. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

4. Дружина Дмитра Комарова здивувала напівпрозорим костюмом

5. Секрети краси дружини Комарова, якими варто скористатись

Новини по темі