Приємне з корисним: Комаров влаштував молодій дружині фотосесію

Комаров влаштував молодій дружині фотосесію | Зіркове життя | 1+1

В Олександри тепер є свій персональний фотограф.

Поділитися:

Захоплива медова відпустка ведучого «Світу навиворіт» Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко давно минула, та цікаві подробиці з подорожі з’являються й досі. Так, днями новоспечена дружина розповіла підписникам в Instagram, що на Мальдівах Дмитро влаштував їй персональну фотосесію. За словами Саші, вийшло багато красивих кадрів – зокрема, на яких вона позує в купальнику. Проте ділитися пікантними фотографіями дівчина не захотіла. «Залишу їх для сімейного альбому», – заінтригувала Кучеренко підписом.

Та один кадр вона все ж таки показала. На ньому красуня позує посеред джунглів – і Дмитру вдалося «спіймати» красивий момент:

Комаров фотографував дружину на професійну камеру – у цьому в нього є чималий досвід. Раніше ведучий розповідав, що з фотоапаратом на «ти» з дитинства. У його батька була велика колекція камер і любов до цієї справи, яка передалася й синові. І що цікаво, саме з фотографії почалася кар’єра Дмитра Комарова. Гортай архівні світлини:

Нагадаємо, що нещодавно Олександра Кучеренко знялася у сексуальній фотосесії – модель приміряла вбрання з нової колекції Андре Тана. А у відео нижче закохані розповідають, як минуло їх таємне весілля:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Інші новини про Дмитра Комарова і Олександру Кучеренко читай на сайті:

1. На сьомому небі: Як Комаров розважає молоду дружину

2. Дмитро Комаров розповів про містичне знайомство зі своєю дружиною

3. Кучеренко розповіла, який Комаров чоловік

Новини по темі