"Дуже багато країн нас щиро підтримують, ми бачимо це не тільки на словах", – соліст Kalush Orchestra прокоментував півфінал Євробачення 2022

Соліст Kalush Orchestra подякував за підтримку в півфіналі Євробачення 2022
Instagram/suspilne.eurovision

Олег Псюк подякував за підтримку у півфіналі конкурсу.

Поділитися:

10 травня у Турині відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2022. Коментатором трансляції в Україні вже традиційно був ведучий 1+1 Тімур Мірошніченко, який цього року через війну, розв'язану росією, коментував конкурс з бомбосховища

Соліст Kalush Orchestra Олег Псюк одразу після завершення першого півфіналу прокоментував для соціальних мереж Євробачення в Україні влласне виступ і щиро подякував усім за підтримку України:

"Велика подяка всім, хто підтримував Україну. Всім країнам, громадянам всіх країн і нашим українцям, які за кордоном і за нас голосували. Цього року, під час війни, Євробачення для нас дуже важливе через те, що нашу культуру хочуть знищити. Ми тут, щоб показати, що вона є і вона жива! Музика жива і вона дуже красива, вона має власний, дуже гарний почерк. Тому ми тут і нам потрібна ваша підтримка. Дуже багато країн нас підтримують і це щиро, ми бачимо це не тільки на словах. Всім велика подяка! Слава Україні!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо виграємо у фіналі Євробачення 2022, то...", — Kalush Orchestra сказав, що зробить, якщо переможе

Україну на Євробаченні підтримують представники різних країн. Так, під час півфіналу учасниця ісландського гурту Systur вийшла на сцену з українським прапором, намальованим на руці. Представники Латвій та Литви також ппідтримали Україну під час прямого ефіру. Раніше учасник від Ізраїлю заявляв, що Україна має виграти все, що тільки зможе, а легендарний гурт The Rasmus заспівав пісню Stefania.

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra виступив у першому півфіналі під номером шість та пройшов у фінал конкурсу, що відбудеться вже 14 травня у Турині. Вже стало відомо, в якій частині фіналу Євробачення 2022 виступить Kalush Orchestra.

Представники з Ірландії, Естонії, Північної Македонії, Ісландії, Азербайджану, Литви, Швейцарії, Нідерландів, Польщі, Швеції, Великої Британії, Німеччини та Франції заспівали «Stefania» гурту Kalush Orchestra на бірюзовій доріжці: 

Новини по темі