Легендарний гурт The Rasmus заспівав пісню Stefania, з якою гурт Kalush Orchestra буде представляти Україну на Євробаченні 2022 (відео)

Гурт The Rasmus заспівав пісню Stefania гурту Kalush Orchestra (відео)
Instagram/therasmusofficial

Представники Фінляндії на Євробаченні The Rasmus заспівали пісню Stefania гурту Kalush Orchestra і показали відео в сторіз в Instagram.

Поділитися:

Легендарний фінський гурт The Rasmus, що буде представляти свою країну на Євробаченні 2022, заспівав пісню Stefania своїх конкурентів, українського гурту Kalush Orchestra. Відео цього виконання гурт виклав у сторіз в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закулісся "Євробачення": як відбувається підготовка до масштабного пісенного конкурсу (розповів Тімур Мірошниченко)

Користувачка Селфі Ігорівна виклала це відео у себе в Twitter:

The Rasmus відмітили Kalush Orchestra на цьому відео у сторіз. А соліст гурту Kalush Orchestra Олег Псюк так його прокоментував:

"Расмус співає наш трек в тачці, норм".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники Латвії на "Євробаченні-2022" переспівали пісню "Stefania" Kalush Orchestra та вигукнули "Слава Україні"

Також сьогодні гурти The Rasmus і Kalush Orchestra зустрілися для спільного виступу. Про це з'явилося відео в Instagram The Rasmus.

Нагадаємо, Євробачення 2022 походить в італійському Турині. Перший півфінал конкурсу відбудеться вже 10 травня, у ньому Kalush Orchestra представить Україну під номером 6. Фінал Євробачення 2022 відбудеться 14 травня. За прогнозами букмекерів, Kalush Orchestra має всі шанси на перемогу у Євробаченні 2022.

Новини по темі