Джамала: «У моїй команді діти, які вже є переможцями»

Джамала розповіла про свою команду на Голос. Діти-5

Тренер Голосу. Діти-5 розповіла, як обирає учасників до своєї команди.

Поділитися:

Минулої неділі на 1+1 стартувало довгоочікуване шоу Голос. Діти-5. Серед нових тренерів вокального проекту – молода мама Джамала. Після першого дня «сліпих прослуховувань» до команди співачки потрапили двоє талановитих вокалістів. За лаштунками проекту Джамала поділилася з редакцією 1plus1.ua враженнями від дитячого Голосу та розповіла, як обирала собі підопічних.

Чи є у вас критерії відбору учасників до своєї команди?

Коли обираєш учасника до команди, потрібно, щоб з’явилось відчуття: це – моя людина. Ти розумієш, що він слухає таку ж музику, як і ти. Це схоже на кохання з першого погляду. Ти ще не знаєш, хто ця людина, але відчуття вже з’явилось… А ми ще й не бачимо, хто співає, уявіть собі! Ми просто чуємо голос.

Що поєднує всіх учасників вашої команди?

У моїй команді такі діти, які вже є переможцями. Принаймні для мене – точно. Я буду боротися за них. У цьому сезоні неймовірно сильні учасники! Вони точно всіх здивують.

Ви вже були тренером дорослого Голосу. То які ваші враження від дитячого проекту?

Діти – більш відкриті. Вони не мають таких комплексів, як дорослі, не ставлять собі табу. Дорослі часто самі себе обмежують. Кажуть, перешкода на шляху – то і є шлях. Це про дітей.

Вони можуть заспівати що завгодно. Я бачу, що вони сміливі та щирі. У них є все, що я люблю в музиці.

Чого б ви хотіли навчити підопічних?

Я б хотіла дати їм такий репертуар, щоб вони відкрилися. На жаль, не так багато часу, аби навчити всього, чого хочеться. Я можу поділитися власним досвідом, підібрати влучний репертуар, який ще краще продемонструє талант дитини, навчу, як триматися на сцені.

Дізнайтеся, хто поповнить команду Джамали у Голос. Діти-5 уже цієї неділі о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Джамали потрапили два проникливі вокалісти (відео)