Джастіна Тімберлейка вхопив за ногу український пранкер (відео)

Джастіна Тімберлейка вхопив за ногу український пранкер (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Витівка вдалась.

Поділитися:

Мережа ще обговорює нещодавню витівку французької блогерки на показі колекції Chanel весна-літо 2020. Аж ось у центр уваги гостей паризького Тижня моди потрапив український пранкер Віталій Седюк.

Так, днями епатажний українець підстеріг американського співака Джастіна Тімберлейка, коли той з дружиною Джессікою Біл прямував на показ колекції Louis Vuitton. Тоді Седюк впав додолу і вхопив селебріті за праву ногу. Охорона артистка зреагувала миттєво і звільнила його з «палких» обіймів пранкера. На щастя, Джастіна й Джессіку цей інцидент лише розсмішив.

Як все сталося, дивися у відео:

До слова, Тімберлейк – далеко не єдина «жертва» Седюка. Так, жартівник вже встиг поцілувати актора Вілла Сміта, вискочити на сцену до співачки Адель, вхопити за ногу акторів Леонардо Ді Капріо та Бредлі Купера, залізти під спідницю акторки Америки Феррери, обійняти Джіджі Хадід, оголити сідниці під час виступу співачки Джамали та спробував поцілувати світську левицю Кім Кардашян.

Більше цікавих новин про зірок читай тут:

1. Вийшла з морських хвиль: Кейт Міддлтон у надлегкій сукні

2. Біллі Айліш станцювала на стелі: Виступ, від якого запаморочиться в голові

3. Адель приписують роман із колишнім Наомі Кемпбелл

4. Упс! Наомі Кемпбелл і Селін Діон засвітили однакові вбрання

5. Джастін Бібер поділився чуттєвими знімками з весільної фотосесії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі