Євробачення 2022: перша репетиція Kalush Orchestra в Італії та нові костюми (відео)

Кадри з першої репетиції Kalush Orchestra в Турині та нові костюми гурту – Євробачення 2022
Instagram/ eurovision.ua

Kalush Orchestra провели першу репетицію в Турині та показали обіцяні нові костюми.

Поділитися:

Днями представник України на Євробаченні 2022 Kalush Orchestra поїхали на конкурс до Турину, а вже вчора у мережі з'явилося відео з їхньої першої репетиції в Італії. На відео можна побачити нові костюми гурту, а також фрагмент графіки, підготованої для виступу гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra поїхали в Турин на "Євробачення": соліст гурту розповів про підготовку до пісенного конкурсу та про відповідальність від участі у ньому під час війни

Костюми гурту вражають своєю автентичністю, з одного боку, та оригінальністю з іншого боку. 

Калуш

У нових костюмах Kalush Orchestra залишили без змін 2 елементи, за яким останнім часом ідентифікують гурт та зокрема його соліста: жилет та рожеву панаму.

Калуш

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соліст Kalush Orchestra в інтерв'ю ЖВЛ розповів про втрату друга під час війни

Графіка виступу, судячи з кадрів першої репетиції, буде чудово доповнювати номер: контрасне чорно-біле відео буде поєднуватися з синьо-жовтою піжсвіткою та традиційними етнічними українськими графічними мотивами.

Калуш

Kalush Orchestra з піснею "Stefania", за прогонозами букмекерів, має всі шанси виграти на Євробаченні 2022 в Турині. Фінал Євробачення відбудеться 14 травня 2022 року о 22:00 за київським часом. 

ФОТО: Instagram/ eurovision.ua

Новини по темі