Соліст Kalush Orchestra в інтерв'ю ЖВЛ розповів про втрату друга під час війни

Соліст Kalush Orchestra розповів про втрату друга — інтерв'ю ЖВЛ
Instagram/kalush.official

«ЖВЛ під час війни» поспілкувалася з українським співаком, солістом Kalush Orchestra Олегом Псюком про втрату товариша

Поділитися:

Соліст гурту Kalush Orchestra Олег Псюк в інтерв'ю ЖВЛ розповів свою волонтерську діяльність та про втрату товариша та що він відчуває у такі тяжкі моменти:

"Я ніколи не служив, не воював і я знаю, що я можу бути кориснішим країні там, де я є. У мене є ще волонтерська організація, в якій 35 чоловік. Ми допомагаємо людям з прихистком, з ліками, з транспортом. Мені здається, ця моя організація корисніша, ніж якби я один воював і не знаю, наскільки мене б таким чином вистачило". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хотів би назвати її піснею нашої перемоги", — соліст гурту Kalush Orchestra в інтерв'ю ЖВЛ про секрет успіху хіта "Stefania"

"Ми зараз як ще один рупор України. Хоч це і музичний конкурс ми показуємо нашу естетику, нашу культуру. Це ще один інфопривід про Україну, щоб усі пам'ятали, що ми є", — наголосив соліст гурту Kalush Orchestra.

Які емоції довелося пережити через втрату товариша під час війни, Олег Псюк розповів:

"Гірше за все, це коли ти бачиш у новинах, що твій товариш або одногрупник мертвий, оце дійсно погані відчуття. Напевне, я не настільки красномовний, щоб зараз висловлювати ці всі емоційні переживання, просто є якесь відчуття постійного стресу, але із цим звикаєшся. Думаю, контраст відчується, коли це все закінчиться. Інколи є таке, що напрягає, і ніби й не до творчості. Є таке відчуття тривожності. Просто, можливо, я вже звикся. І не тільки у мене воно. Купа вибухів і ти не знаєш, у який будинок прилетить. Ти прокидаєшся, і не знаєш, чи твої рідні живі. Було серйозне відчуття стресу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли "Євробачення-2022": точна дата двох півфіналів і коли виступає Україна

За версією букмекерів вірогідним переможцем "Євробачення-2022" все ще залишається Україна та її представники, гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania". Колективу пророкують перемогу з ймовірністю 41%! Раніше букмекери прогнозували перемогу України з коефіцієнтом майже вдвічі меншим, ніж зараз.

Повну версію інтерв'ю дивіться у сюжеті ЖВЛ: