Kalush Orchestra поїхали в Турин на "Євробачення": соліст гурту розповів про підготовку до пісенного конкурсу та про відповідальність від участі у ньому під час війни

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Kalush Orchestra їде на "Євробачення": соліст гурту розповів про підготовку та ставлення на конкурсу
Instagram/kalush.official

Гурт розповів, як проходять їхні репетиції до головного пісенного конкурсу Європи.

Поділитися:

Гурт Kalush Orchestra, який цьогоріч був обраний виступати від України на "Євробаченні", вже вирушає до Італії: звідти вони наживо представлять нашу країну з піснею "Stefania". Хлопці розповіли ТСН, як готуються до конкурсу та свою думку про його значення для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала та гурт Kalush Orchestra разом заспівали пісню, з якою гурт представлятиме Україну на "Євробаченні"

Через війну тривалий час гурт проводив репетиції онлайн, адже були в різних містах. А коли зібралися разом, працювали без упину навіть у холі готелю. У межах свого туру Kalush Orchestra об’їздили кілька європейських країн, і в кожній розповідали про війну в Україні та збирали кошти на допомогу Батьківщині. Після повернення з Європи, хлопці виступили в Ірпені просто неба.

Вже 10-го травня їх можна буде побачити в першому півфіналі "Євробачення" під шостим номером. Букмекери вже прогнозують гурту перемогу, причому з великим відривом від конкурентів. Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк сказав:

Конкурс "Євробачення" — це в принципі велика відповідальність як репрезент своєї країни. Але враховуючи те, що зараз йде війна, думаю, що відповідальність ще в десятки разів більша. Ми це відчуваємо і зробимо усе можливе, щоб гідно представити нашу країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соліст Kalush Orchestra в інтерв'ю ЖВЛ розповів про втрату друга під час війни

Дивіться сюжет, де про це розповідається детальніше: 

Новини по темі