Фотопроєкт, що рятує життя: Ведуча 1+1 Ірина Ванникова знялася в благодійній тропічній фотосесії

Ведуча 1+1 Ірина Ванникова знялася в благодійній тропічній фотосесії

Заради благодійності ведуча Ірина Ванникова знялась у тропічній фотосесії.

Поділитися:

Образ створила дівчина, у якої рідкісна хвороба та яка потребує медичного втручання.

Ведуча «Твій день» на 1+1 Ірина Ванникова взяла участь у благодійній фотосесії та долучилася до збору коштів на лікування 36-річної української стилістики Ксенії Яровчик, яка особисто підібрала для Ірини одяг та аксесуари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотосесія, що рятує життя: Стася Ровінська знялася в стилі Болівуд

Під час фотосесії Ванникова з’явилась у лляній сукні світлих тонів та вільного крою, підв’язаної шкіряним ременем. Образ доповнили бежевими черевиками, масивними сережками та світло-персикового кольору капелюсі-канотьє.

Ірина Ванникова

Як зазначила Ксенія, стиль для Ірини вона обирала спираючись на м’які та гармонійні риси обличчя телезірки. Силует вийшов легким та вільним. На фото ведуча постала у легкому, тропічному стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

Яровчик не лише сама підбирає образ для кожної із своїх героїнь, але і вигадує, у якому саме стилі пройде фотосесія. Ксенія побачила у Ірині жінку-кантрі, тому і підібрала відповідний антураж для зйомки. Над кадрами працювала фотограф на ім’я Літа.

Ірина Ванникова

«Насамперед я дивилася на  кольоротип  і прив'язувалася до самої тематики — тропіків. Мені хотілося зробити сучасний, легкий і невимушений образ. А, щоб комфортніше було в спеку, я обрала льон. Що стосується аксесуарів — я дивилася на природні лінії Ірини, у неї вони м'які, середнього розміру, і я такі ж підбирала прикраси — округлої форми або овальні. І коли м'які лінії в обличчі повторюються і в аксесуарах, і в шляпі, то це ще гармонійніше виглядає», — зазначила Ксенія Яровчик.

За словами Ванникової, вона одразу вирішила допомогти Ксенії, як тільки дізналась про її благодійний проєкт. Ірина переконана, що добро і любов не ділиться, а множиться. Потрібно допомагати людині, яка потрапила в складну ситуацію.

Ірина Ванникова

«Ми пожертвуємо трохи свого часу, зусиль, але візьмемо участь в прекрасній фотосесії. Це ж задоволення, це в радість. І якщо ми допоможемо Ксенії таким чином поправити своє здоров’я, одужати, я буду щаслива втричі. Я змогла допомогти», — прокоментувала Ірина Ванникова.

Зазначимо, що раніше у благодійній фотосесії Ксенії Яровчик взяла участь колега Ірини по шоу «Твій день» — Стася Ровінська, яка знялась в стилі боллівудського кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабний тур «ТСН» до Дня незалежності об’єднав серця українців

Аби зібрати необхідні 250 000 гривень на лікування Ксенія організовує фотодні. Вже зібрано 80 000 гривен. У благодійних  фотосесіях взяли участь 28 людей, які замовили сесію за благодійний внесок на лікування Ксенії. 31 волонтер: фотографи, візажисти, дизайнери, стилісти подарували понад 100 годин своєї роботи і таланту. Всі зароблені гроші направляють на лікування.

Долучитися до збору коштів на платформі благодійного фонду Крона може кожен: cutt.ly

Роботи Ксенії публікувалися на сторінках відомих модних журналів, зокрема у Vogue Italia. Дівчина мріє жити, створювати красу і організувати центр допомоги людям зі складними урологічними проблемами. Та після попередніх невдалих втручань й ускладнень, операцію потрібно робити за кордоном. Найбільш прийнятні ціни й досвід у Медичного центру реконструктивної хірургії в Белграді. Часу обмаль, туди Ксенія мріє вирушити вже восени, та для цього потрібно зібрати ще 170 000 гривен.

Новини по темі