Голос. Діти 4 – 7 випуск онлайн – фінал 17.12.2017

Дізнайтеся, хто переможе у найбільшому вокальному шоу країни

Поділитися:

Цієї неділі, 17 грудня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться святковий різдвяний фінал четвертого сезону найбільш масштабного дитячого вокального проекту Голос. Діти, у прямому ефірі якого шляхом телефонного та смс голосування Україна обере найкращого маленького вокаліста.

В рамках фіналу учасники команди MONATIK Ніно Басілая і Данелія Тулешова, підопічні Наталі Могилевської Єлизавета Яковенко та Катерина Манузіна, учасники команди «Время и Стекло» Яна Горна і Олександр Міньонок вийдуть на головну сцену країни з сольними виступами, а також напередодні дня Святого Миколая здійснять найзаповітнішу мрію – заспівають разом зі своїми тренерами.

Наш живий ефір буде складатися з двох етапів. Зараз у кожного тренера по 2 учасники. Для них , по черзі будуть відкриватися лінії для голосування. К: Це станеться ще до виступу конкурсантів, і ви зможете телефонувати та відправляти смс за своїх фаворитів! Ю: З одного номеру можна відправити не більше 50 повідомлень та стільки ж разів телефонувати.

У кожній команді, в наступний раунд пройде лише один учасник. Той, який набере найбільшу кількість глядацьких голосів.

Учасниця гурту «Время и Стекло» Яна Горна запалила сцену яскравим виконання танцювального хіта британського музиканта Naughty Boy «La La La». Чи зможе вона скласти конкуренцію Данелії Тулешовій  сьогодні все  залежить від вас, глядачі.

Яну ви підтримаєте надіславши смс з цифрою 01 на номер 7914 , або дзвоніть 0900 307 801.

Підопічний Время и Стекло Олександр Міньонок перетворився на Кая, героя казки «Сніжна королева» Ганса Крістіана Андерсена. Його батьки переїхали в Україну, аби він мав можливість розвиватися як співак і музикант.  І він використовує цю можливість на всі 100.

Щоб проголосувати за Олександра надсилайте смс з цифрою 02 на номер 7914 , або дзвоніть 0900 307 802.

Продовжуйте відправляти смс за Сашу і Яну, вони заслуговують на сюрпризи від Миколайчика. А в сьогоднішньому ефірі цим Миколайчиком можете стати ви.

А зараз, на цій сцені Яна та Саша заспівають разом зі своїми наставниками – Надею та Позитивом. Це – унікальний кавер на головний хіт осені «Троль», який набрав мільйони переглядів в ютуб. Зустрічайте – ВиС , а також Яна Горна та Олександр Міньонок!

Поки ви голосуєте, на сцену готується вийти наш перший гість. Відкриття минулого року – вперше у прямому ефіру - гурт «Один в каноє». Їхні пісні безліч разів виконувалися і Голос Діти і на Голосі Країни. Але є у них одна пісня, що користується найбільшою любов'ю наших учасників.  Зустрічайте – гурт «Один в каноє» - Човен!

Ми оголошуємо лінії для голосування за команду НАТАЛІЇ МОГИЛЕВСЬКОЇ відкритими! Ця дівчина вже була учасницею проекту Голос Діти. У другому сезоні вона залишила шоу за крок до цього моменту. За крок до прямого ефіру. І от сьогодні вона тут і бореться за перемогу! Вокалістка Наталі Могилевської Катерина Манузіна здивує шанувальників проекту надскладним технічним номером з використанням проекційної сітки

За Катю надсилайте смс з цифрою 03 на номер 7914, або дзвоніть 0900 307 803.

Навколо наступної учасниці – найбільше обговорень та суперечок у соцмережах. Комусь її унікальний голос подобається – комусь – ні. Та чи пройде вона далі сьогодні – залежить від вас. Зустрічайте , Ліза Яковенко – Луцьк!

Аби підтримати Лізу Яковенко - надсилайте 04 на номер 7914 , або дзвоніть 0900 307 804.

А просто зараз Ліза Яковенко, Катерина Манузіна та наставник дівчат Наталія Могилевська співатимуть разом легендарну пісню, з якою і асоціюється Наталія, і яку вона не співала 5 років. Катя Манузіна, Ліза Яковенко, Наталія Могилевська з піснею «Місяць»!

А зараз – зустрічайте, вперше на сцені Голосу Діти – унікальний підлітковий бойз бенд. Їхні кліпи просто розривають інтернет, і всі дівчата мріють, аби ці хлопці підписалися на них в інстаграм.: Більш того – троє учасників гурту брали участь у шоу каналу 1+1 Голос Діти та Маленьку Гіганти. З гордістю представляю наших випускників – гурт DSIDE BAND!

Ця дівчина лише з третьої спроби потрапила у шоу Голос Діти. Завдяки її відвазі, наполегливості і таланту – вона зараз у суперфіналі бореться за перемогу. Чи вдасться східній красуні сезону - Ніно обійти Данелію Тулєшову? Скоро дізнаємося! Підтримайте , НІНО БАСІЛАЯ – Київ!

Щоб проголосувати за НІНО БАСІЛАЯ надсилайте смс з цифрою 05 на короткий номер 7914, або дзвоніть 0900 307 805.

Після першого ж випуску вона стала світовою сенсацією, зібравши рекордну кількість переглядів в ютуб. Ми запрошуємо на сцену Данелію Тулєшову, цікаво, чим вона здивує нас у фіналі?

За ДАНЕЛІЮ ТУЛЄШОВУ надсилайте смс з цифрою 06 на короткий номером 7914, або дзвоніть 0900 307 806.

А просто зараз, Ніно і Данелія заспівають разом зі своїм тренером, пісню з його нового альбому. Вперше в ефірі Голосу - «Мудрые деревья» та Данелія, Ніно й MONATIK!

А зараз, напередодні старту 8 –го сезону Голосу країни, - тренер Голосу і найкраща співачка року, з легендарною піснею - колядкою з фільму «Різдвяна історія з Тіною Кароль» – Ой хто, хто Миколая любить. Тіна Кароль – зустрічайте!

І першими ми оголошуємо результати голосування за команду ВиС. Країна проголосувала за Олександр Міньонок. Другою виступала команда Наталії Могилевської. Ще раз виступить на цій сцені Ліза Яковенко. Останні, і ще не знають свого вироку – команда Монатіка. Глядачі довго не могли вирішити хто їм подобається більше, але все ж таки продовжить боротьбу за перемогу Данелія Тулешова.

Єдиний парубок суперфіналу, наш український Джастін Бібер - продовжує боротися за перемогу. Зустрічайте його оплесками – Олександр Міньонок!

ЇЇ абсолютно ексклюзивний вокал дуже сподобався глядачам , і її ще раз хочуть почути. Ліза Яковенко у суперфіналі!

Ще раз ми побачимо виступ вже світової сенсації - Данелії Тулєшової. Але чи гарантує світове захоплення перемогу у Голос Діти – побачимо?