Головне свято країни повертається: телеканал «1+1» почав роботу над другим сезоном шоу «Маскарад» та оголосив ім’я нового ведучого

Тімур Мірошниченко став новим ведучим шоу "Маскарад" на 1+1!

Телеканал «1+1» готує для телеглядачів прем'єру другого сезону одного з найуспішніших шоу минулої осені «Маскарад» – адаптації румунського формату «Mysteries in the spotlight».

Поділитися:

Зірки у фантастичних костюмах продемонструють різноманітні приховані таланти: танці, вокал, акробатика, ілюзіонізм та багато іншого. А двом зірковим командам потрібно буде відгадати, хто із зірок шоу-бізнесу, спорту, гумору, кіно та телебачення приховується за неймовірними образами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Особистість – найголовніший складник телебачення»: ведучий денного інфотейнмент-шоу «Твій День» на 1+1 Тімур Мірошниченко прикрасив обкладинку тижневика Арт Мозаїка

Новим ведучим шоу став Тімур Мірошниченко. Про це стало відомо сьогодні в прямому ефірі інфотейнмент-шоу «Твій день», коли колеги по майданчику Володимир Рябчун та Стася Ровінська привітали яскравим тортом свого колегу Тімура із новою роллю. Тімур Мірошниченко сказав:

Вже зовсім скоро ми зустрінемось з вами на найфантастичнішому шоу нашої країни «Маскарад». Вже сама назва проекту передає ті емоції, які кожен глядач відчуватиме під час шоу. Це свято, під час якого не хочеться думати ні про що, окрім як розгадувати, хто приховується під образами, над якими зараз працюють стилісти проекту. На глядачів очікують яскраві постановки від зірок, прихованих за фантастичними костюмами. Шоу здивує навіть найвибагливішого глядача, і я з нетерпінням чекаю, коли «Маскарад» побачить вся країна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві куми Марічка Падалко і Лідія Таран вакцинувалися: «Ми не можемо дозволити собі розповідати про одне в ефірі, а в житті робити інше»

Нагадаємо, за правилами проекту, перемогу здобуде та зіркова команда, яка відгадає найбільшу кількість знаменитостей, прихованих за образами героїв, та заробить найбільшу кількість балів. Хто увійде до зіркових команд, наразі тримається у таємниці, та вже відомо, що на телеглядачів чекає оновлення у їхньому складі. За право першими відкрити зірку, команди будуть змагатися у конкурсі «ліпсінк батл», а глядачі у залі за допомогою спеціального додатку у смартфоні вирішуватимуть, чия пародія була найкращою. Керівник Big Entertainment Shows Володимир Завадюк заінтригував:

Другий сезон шоу «Маскарад» приготував безліч сюрпризів для глядачів. На сцені зірки відкриють дивовижний світ фантастичних героїв. Вони будуть не лише співати, але й дивуватимуть фокусами, небезпечними трюками, запальними танцями та іншими здібностями. Артисти ховатимуться за образами культових персонажів. Такими країна їх ще не бачила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліна Світоліна вийшла заміж: хто обранець першої ракетки України

Режисерками другого сезону «Маскараду» стали Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, вже відомі за роботою над проектами «Танці з зірками», «Голос країни», «Ліпсінк батл» та номером легендарної Pink на Brit Awards.

Дивіться шоу «Маскарад» на телеканалі «1+1» вже скоро.

Новини по темі