Горбунов зізнався, що хоче ще одну дитину

Горбунов хоче ще одну дитину з Осадчою

Ведучий здобув премію у номінації Тато-зірка.

Поділитися:

12 червня в Києві відбулась церемонія нагородження всеукраїнської премії Тато року.  Ведучими вечора стали зірки ранкового шоу на 1+1 Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко та Олександр Попов.

Нагородження відбувалось у 6 номінаціях: тато-зiрка, тато-спортсмен, тато-лiкар, тато-освiтянин, тато-блогер та Вибiр 4mama.ua.

Премію у номінації Тато-зірка здобув відомий український актор, креативний продюсер серіалу Великі вуйки, незмінний ведучий Танців з зірками на 1+1  Юрій Горбунов. 

Йому вдалося обігнати Володимира Остапчука, Сергія Притулу, Олега Скрипку та Олександра Педана, які разом з ним змагалися за це звання.

«Я лише зараз зрозумів, що бути татом приємно від і до. Приємно бути на пологах, тримати вперше на руках, а потім і виховувати.

Я сподіваюсь, що у нас, крім, нашого Івана ще з’являться діти.

І це залежить від нашої мами, яка сьогодні прийшла підтримати мене. Я дуже дякую Катерині за підтримку, тому що татом бути не просто почесно, це дуже приємно. Тепер важко уявити себе в іншій місії та ролі. Бути татом – це найголовніше що є в житті. А все інше – це вже другорядні речі», – сказав зі сцени Юрій Горбунов.

На питання, чи можливо, що ця премія заохотить його стати багатодітним татом, Юрій відповів:

Багатодітний тато – це непогано. Як Небеса розпорядяться, так і буде.

Ведуча вечора Валентина Хамайко, яка півроку тому народила четверту дитину, розповіла, що особисто для неї означає звання – тато року.

«Тато року - це людина, яка дійсно готова 24 години на добу присвячувати час дитині. Це не означає, що потрібно стояти біля неї цілий день. Син або донька завжди мають бути в думках у тата та в його планах на день», – розповіла Валентина Хамайко.

Ведучий премії Тато року  Олександр Попов поділився, яким він хоче бути батьком для своєї майбутньої дитини: 

«Я хочу для своєї дитини бути таким самим батьком, як мій тато був для мене. Це поєднання усього – любові, відваги, суворості, віри в свою дитину. Він завжди пишався мною».

Новини по темі