Гурт ТНМК презентував драйвовий саундтрек до серіалу «Великі Вуйки»

Гурт ТНМК презентував драйвовий саундтрек до серіалу «Великі Вуйки» | Український серіал | 1+1

Ти маєш його почути!

Поділитися:

Популярний український гурт ТНМК створив саундтрек до комедійного серіалу «Великі Вуйки», прем’єра якого відбудеться вже 14 жовтня о 21:45 на телеканалі 1+1. Комедія є спін-офом культового серіалу «Останній москаль» та розповість про пригоди вже відомих глядачу героїв-гуцулів у Києві.

Прем’єра саундтреку відбулася у прямому ефірі «Сніданку з 1+1», де нову пісню музиканти Олег «Фагот» Михайлюта і Олександр «Фоззі» Сидоренко виконали вперше.

Фагот виступив у ролі композитора, а Фоззі став автором тексту пісні.

«Великі Вуйки керують світом! Часи Великих Вуйок настають!» – йдеться у приспіві драйвового треку.

У студії музиканти розповіли, що вони стали не тільки авторами саундтреку, але і отримали ролі у серіалі. За сюжетом, у своїх столичних пригодах вуйки випадково потрапляють на корпоратив, де і зустрінуть гурт ТНМК. На екранах Фоззі з'явиться в образі ведучого, а Фагот – діджея, який виконає танцювальні хіти на святковій вечірці. 

Як розповів у студії «Сніданку» Фагот, зіграти у «Великих Вуйках» та створити саундтрек їм запропонував креативний продюсер серіалу Юрій Горбунов. А Фоззі додав, що трек для «Великих Вуйок» створювали 4 місяці – саме скільки часу пішло на творчі пошуки музики та слів. 

ТНМК стали не єдиними зірками, які з’являться у серіалі. Найнесподіваніші ролі у новій комедії зіграють також інші відомі українські знаменитості – Надія Мейхер, Катерина Осадча, Руслан Сенічкін, Дмитро Коляденко, Женя Кот, Катерина Кухар, Ігор Ласточкін та Михайло Поплавський. Наприклад, Надія Мейхер отримала роль касира «Укрзалізниці» Галини, у яку закохується Іван Петрук (Юрій Горбунов). Михайло Поплавський зіграв міністра інфраструктури, а Дмитро Коляденко – київського хіпстера.

Нагадаємо, за сюжетом 16-серійної комедії, вперше за всю історію села Великі Вуйки сюди збираються прокласти дорогу. Але корумпований чиновник з області віддає право на будівництво дороги в сусіднє село – Малі Вуйки. Побоюючись того, що вся молодь поїде, і село вимре, голова збирає ініціативну групу і їде до Києва вирішувати питання будівництва дороги. У новому сезоні Вуйки будуть підкорювати Київ і відкривати для себе особливості столичного життя.

Більше новин про серіал «Великі Вуйки» читай тут:

1. Осадча, Мейхер, Кухар та інші: Комедія «Великі Вуйки» вражає «зорепадом»

2. Канал 1+1 завершив зйомки серіалу «Великі Вуйки»

3. Катерина Кухар постане в несподіваній ролі у серіалі «Великі Вуйки»

4. Надія Мейхер і Юрій Горбунов зіграють закоханих у комедійному серіалі «Великі Вуйки»

5. Зірка фільму Скажене весілля поголив голову заради ролі у Великих Вуйках

6. Стало відомо, хто з героїв Останнього москаля з’явиться у Великих Вуйках

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.