"Євробачення-2022": як українцям, що перебувають за кордоном, проголосувати за Kalush Orchestra

"Євробачення-2022": як українцям, що перебувають за кордоном, проголосувати за Kalush Orchestra
Суспільне

Як українцям з-за кордону проголосувати за представників України у "Євробаченні-2022"?

Поділитися:

Вже сьогодні, 10 травня о 22:00, відбудеться перший півфінал наймасштабнішого пісенного конкурсу "Євробачення 2022"! Особливо Україна чекає на виступ наших цьогорічних представників Kalush Orchestra з піснею "Stefania", адже букмекери пророкують гурту перемогу з відривом у понад 40%. У зв'язку з війною, яку розв'язала проти України росія, багато громадян нашої країни зараз знаходяться закордоном. Як українцям проголосувати за Kalush Orchestra за кордоном?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де і коли дивитися Євробачення 2022: виступ України

Українці, які перебувають закордоном, можуть підтримати Kalush Orchestra у першому півфіналі! Для цього вам потрібно відправити 06 на номер 7576 з номера мобільного оператора країни, у якій ви перебуваєте. Проте важливо: це можливо тільки за умови, що ця країна бере участь у першому півфіналі конкурсу. Ще можна буде голосувати з італійських та французьких номерів.

На картинці є перелік країн, які беруть участь у першому півфіналі, а також з чиїх операторів можна відправляти голос за Україну:

Євробачення

Українці з українського номера у першому півфіналі можуть голосувати за всіх учасників "Євробачення-2022", окрім представників України Kalush Orchestra. Під час сьогоднішнього прямого ефіру з’явиться інформація про те, коли лінії голосування будуть відкритими. Тоді можна буде відправити смс-повідомлення на номер 7576 із номером учасника, якому віддаєте свій голос. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення 2022: Kalush Orchestra на церемонії відкриття вийшли під вигуки "Слава Україні"

Нагадаємо, що другий півфінал відбудеться 12 травня о 22:00 (Україна тоді не братиме участь), а фінал — 14 травня о 22:00. У фіналі виступлять ті, хто пройдуть з першого та другого півфіналу, також країни-засновники конкурсу (Франція, Німеччина, Велика Британія та Іспанія). Віримо у те, що Україна пройде у грандіозний фінал "Євробачення"!

Новини по темі