Єгор Гордєєв знову став ведучим новин

В серпні приєднався до команди «Сніданку з 1+1» - і знову повернувся у новини.

Поділитися:

У такому образі він з'явиться у другому сезоні серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту». Прем'єра проекту відбудеться вже 23 жовтня на каналі 1+1.

Для Єгора це дебют в якості актора. І хоч вести новинні випуски йому не звикати, розповідати вигадані новини було непросто.

«Кіношна студія новин виглядала дуже правдоподібно, і навіть червоні тони в її інтер'єрі нагадували мені про часи роботи в ТСН. Але все-таки в кіно все по-іншому. Тут є певний момент містифікації, до якого актори звикли, а ведучі – менше, - ділиться враженнями Єгор Гордєєв. - Це був цікавий досвід. Напевно, кіношники дуже терплячі люди. Адже 5-10 секунд, які глядач бачить в кадрі, величезна команда може знімати годинами».

До слова, непросто довелося і стилістам, які підбирали костюми для Єгора в серіалі. Адже у нього дуже високий зріст і великий розмір взуття.

Телеведучий зізнається, що з нетерпінням чекає прем'єру серіалу, який, на його думку, дає можливість з іронією подивитися на ситуацію в країні.

«Формат «Слуги народу» був проданий до Франції, США та Греції. Це говорить про те, що проблеми, про які в ньому йдеться, зрозумілі і близькі жителям багатьох країн. Отже, думаю, політичні перипетії в нашій країні не мають нас лякати. Варто спробувати ставитися до цього з гумором», - розповідає ведучий «Сніданку».

Нагадаємо, у 24 серіях проекту «Слуга народу. Від любові до імпічменту» чесна команда Василя Голобородька, вчителя історії, який волею долі став президентом, продовжує боротьба за успішну і процвітаючу Україну. Телеглядачі побачать кілька любовних ліній і ближче познайомляться з родиною президента – його батьками (Наталія Сумська і Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень). Будуть зміни і в команді Президента – у народного обранця з'явиться новий радник. Прем'єра другого сезону серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту» відбудеться на «1+1» 23 жовтня о 21:00.

А «Сніданок з 1+1» з Єгором Гордєєвим дивіться по буднях з 6:30 на 1+1.