Ілона Гвоздьова прокоментувала свою неочікувану появу на балконі "Танців з зірками" після виступу MELOVIN

Ілона Гвоздьова про появу на балконі після виступу MELOVIN
Instagram/ilonagvozdeva

Танцівниця і хореографиня Ілона Гвоздьова в своєму Instagram розповіла, чому похвалила MELOVIN після їх виступу

Поділитися:

Після виступу MELOVIN Ілона Гвоздьова прийшла на зірковий балкон і особисто прокоментувала виступ пари.

Мел, я розумію, що ти не дуже може мене полюбляєш, але сьогодні я маю тобі сказати, що це була вражаюча румба, і мені здається, за всі ефіри твої це була найкраща чоловіча румба серед зірок-учасників. Це дійсно так, я побачила дуже класну роботу стегон, була крута кукарача, ти дуже круто відкривав руки і твоя партнерка відчувала себе в руках дійсно крутого партнера. Пара сьогодні була цілком окей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в сьомому ефірі (ВІДЕО)

Після виступу Ілона написала наступне:

Головною темою обговорення знову став мій коментар щодо пари MELOVIN і його партнерки: "Мовляв похвалила його, тому що керівництво "Танців з зірками" схилило її до цього"!!! Запам'ятайте, мої дорогі підписники, мене може "схиляти" тільки мій чоловік! Я говорю те, що вважаю за потрібне і так, як цього заслуговують учасники, щодо ефіру і виступів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова та партнерка MELOVIN Ліза Русіна з'ясовували стосунки після "Танців з зірками" у прямому ефірі шоу "Твій день"

Ілона Гвоздьова була запрошеною суддею на 5-му ефірі шоу, присвяченому темі "Вечір Кіно". Вона запам’яталася глядачам гострими коментарями, не досить високими оцінками для деяких учасників та словесними батлами: з Катериною Кухар, партнеркою MELOVIN Лізою Русіною та Костянтином Войтенком.

Новини по темі