«Серце каже тук-тук-тук, коли я «Плюси» вмикаю», —  Jerry Heil записала кавер-звернення до продюсера шоу «Голос країни»

Голос країни
«Серце каже тук-тук-тук, коли я «Плюси» вмикаю», - Jerry Heil записала кавер-звернення до продюсера шоу «Голос країни»

Українська співачка Jerry Heil зробила несподіване звернення через Instagram до Володимир Завадюка.

Поділитися:

Вчора, 23 січня, на 1+1 відбулася прем'єра найочікуванішого вокального шоу — "Голосу країни-12". Оригінальне привітання зі стартом сезону отримав продюсер шоу, керівник Big Entertainment Shows, Володимир Завадюк — співачка Jerry Heil записала жартівливий кавер-звернення з проханням запросити її на проєкт. 

Продюсер "Голосу країни", звісно, не зміг проігнорувати такий креативний заклик до співпраці від Jerry Heil і пообіцяв зустріч. 

Володимир Завадюк Голос країни

Нагадаємо, вчора ми опублікували інтерв'ю з Володимиром Завадюком, в якому продюсер розповів про особливості роботи із знаменитостями. Зокрема Володимир підкреслив наступне: 

Ми завжди дуже уважно спостерігаємо за зірками в нашій країні, бо нам важливо, щоб в наших шоу з’являлися найактуальніші зірки і в той самий час ми даємо можливість звучати новим обличчям, тим зіркам, які тільки починають сяяти. Наші шоу найрейтинговіші, і якщо ти в нашому шоу – це наче “знак якості”, знак того, що ти суперстар. 

Також Володимир підкреслив, що і “Танці з зірками”, і “Голос країни” за результатами минулого року входять в ТОП-5 найкращих розважальних великих талант-шоу нашої країни. 


За результатами 2021 року, проєкти Big Entertainment Shows телеканалу 1+1 увійшли до Топ-5 найрейтинговіших розважальних талант-шоу року за основною аудиторією — 18-54 (50+). Проєкт «Танці з зірками» увійшов до Топ-3 найрейтинговіших шоу країни із рейтингом 3,7% та часткою 15% за аудиторією 18-54 (50+). А «Голос країни» посів 4 сходинку у ТОПі із рейтингом 4,1% та часткою 14,4% за аудиторією 18-54 (50+).
 

Дивіться "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на 1+1. 

Новини по темі