Каменських і Потап випромінюють кохання на світлинах з відпочинку

Настя Каменських і Потап випромінюють кохання на світлинах з відпочинку | Зіркове життя | 1+1
Фото: @kamenskux

Скільки ніжності у їхніх поглядах!

Поділитися:

Закохані Потап і Настя Каменських після весілля не натішаться одне одним – а тому намагаються весь вільний час проводити разом. Вкотре новоспечене подружжя вирушило у подорож, і цього разу – до спекотної Італії. Зіркова пара не втрачає нагоди поділитися яскравими світлинами, на яких просто сяє від щастя.

Фото: @kamenskux, @realpotap

Настя Каменських має італійське коріння, тож закохані давно планували подорож до її другої батьківщини. На тлі мальовничих пейзажів та вулиць Настя і справді схожа на запальну італійку. Співачка демонструє стильні літні образи – ти можеш запозичити їх до свого арсеналу, коли збиратимешся у відпустку. Зверни увагу: обов’язковий елемент луку на літні канікули від артистки – елегантний солом’яний капелюшок.

Фото: @kamenskux

У подорож Потап і Настя вирушили не вдвох, а в компанії друзів – соліста гурту «Время и Стекло» і тренера «Голосу. Діти» Позитива та його дружини.

Фото: @realpotap

На світлинах Каменських демонструє чудову форму – і це не дивно, адже навіть на відпочинку зірка займається спортом і дотримується здорового раціону. Що допомагає їй досягати ідеальних форм – Настя розповідала раніше.

Пропонуємо тобі пригадати, як пройшло пишне весілля головної «не пари» країни. Дивись відео:

Читай більше новин про зіркове подружжя на нашому сайті:

1. Скільки ніжності! Потап і Настя поділилися щемливим відео з особистого архіву

2. Закохані Потап і Настя Каменських діляться атмосферними фото з відпочинку в Празі

3. Каменських зізналася, що найбільше цінує у стосунках із Потапом

Новини по темі