Настя Каменських поділилася, як досягає ідеальних форм (відео)

Настя Каменських поділилася, як досягає ідеальних форм (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: officiel-online.com

Співачка поділилася секретами краси та стрункості.

Поділитися:

Співачка Настя Каменських пропагує спорт, режим і здорове харчування, адже переконана: інакше досягти ідеального тіла неможливо. Артистка наполегливо працює над собою, а результатами охоче хвалиться в соцмережах.

Фото: @kamenskux

Днями Каменських поділилася, як їй вдається досягати таких соковитих форм. Артистка чітко планує розклад справ на день і суворо його дотримується. Так, підйом зазвичай відбувається о шостій ранку, і одразу – тренування або пробіжка. Настя показала фрагмент свого тренування – тож ти можеш повторити ці вправи в домашніх умовах. До речі, парні заняття вважаються більш продуктивними: вони вони мотивують працювати щодуху.

За словами Каменських, саме ранкові тренування є найбільш корисними, адже покращують вироблення гормонів. Понад те, вони заряджають енергією, тож можна одразу взятися до продуктивної роботи.

У дні без пізніх концертів співачка лягає спати о десятій або одинадцятій вечора – тоді сон найбільш корисний. До слова, харчування також відбувається за суворим графіком.

Фото: @kamenskux

Нещодавно в студії «Сніданку з 1+1» Настя Каменських поділилася секретами своєї стрункості й розповіла, від яких продуктів відмовилася, а які – навпаки, завжди має з собою як перекус. До того ж, співачка виповіла фірмовий рецепт сирників, які інколи собі дозволяє. Дивись відео:

Більше новин про сексуальну артистку читай на сайті:

1. Щастить же Потапу! Каменських така сексуальна у цій новій фотосесії

2. Настя Каменських вчить танцювати Машу Єфросиніну (відео) 

3. Дорофєєва vs Каменських: Кому більше личить стиль мілітарі?

4. Закохані Потап і Настя Каменських діляться атмосферними фото з відпочинку в Празі

5. Каменських зізналася, що найбільше цінує у стосунках із Потапом

Новини по темі