Каменських випустила провокативний кліп на пісню «Попа как у Ким» (відео 16+)

Настя Каменських презентувала провокативний кліп на пісню Попа как у Ким (відео 16+)

Понад мільйон переглядів на YouTube за добу.

Поділитися:

У День всіх закоханих співачка Настя Каменських випустила провокативний кліп на пісню, яка після свого релізу викликала неабиякий ажіотаж, — «Попа как у Ким». За добу нова відеоробота NK зібрала понад мільйон переглядів на YouTube.

Трек «Попа как у Ким» — про ідолів сучасності, таких як Бейонсе, Ріанна, Кара Делевінь, Дуа Ліпа, Емілі Ратаковскі, Сінді Кроуфорд, Моніка Беллуччі та Кім Кардашян

«Немає межі досконалості, але нам, дівчаткам, важливо бути якомога ближче до неї. У гонитві за красою і , іноді можна упустити те, що ту ж Кім або Бейонсе роблять особливими не лише ноги і форми, а передусім любов до себе. Яка так само виражається в роботі над собою. У кліпі ми злегка поіронізувати над сучасними іконами стилю, адже тренди — така непостійна річ, тому потрібно дивитися на них з іронією. Саме про це мої пісня і кліп», — розповіла NK.

Цікаво, що в кліпі знялися такі пізнавані персони, як тренер Голосу країни Потап, учасниця Танців з зірками DJ Nana (Анастасія Кумейко), ZBSband (Богдан Буйлук і Владислав Онищенко). Потап і хлопці з ZBSband зобразили збірний образ типових коментаторів у соціальних мережах з їхніми реакціями від розгубленості до відвертого хейту. До речі, самій Насті регулярно дістається від подібних коментаторів за численні фото, де співачка демонструє свої форми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта Насті Каменських

«Не сподівайтеся, що фото стане менше. Мої форми — це передусім результати моєї копіткої праці! Раз вже моя попа така популярна, а мої фотографії активно обговорюються і коментуються — ловіть цілий кліпчик про найапетитнішу частина тіла!» — додала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських оголила сідниці у розкішній ванній кімнаті

Також у кліпі можна побачити відомих українських блогерів із «Чоткий паца».

Нагадаємо, що композиція Насті Каменських Peligroso вже понад 5 тижнів тримається у найавторитетнішому музичному чарті світу Billboard.

Дивіться кліп NK «Попа как у Ким»:

Новини по темі