Картулі від Олі Полякової та Макса Єжова визнали найкращим від міжнародної пари за всю історію грузинських «Танців з зірками»

Картулі від Полякової та Єжова визнали найкращим від міжнародної пари за всю історію грузинських Танців з зірками (відео)

Такого висновку дійшли судді, оцінивши виступ у 24 бали, що є найвищим результатом Полякової за весь проєкт.

Поділитися:

Вчора у Грузії відбувся 5 ефір «Танців з зірками», у якому українська співачка, теренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова бере участь разом із партнером Максом Єжовим. Темою нового епізоду стали грузинські народні танці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі тренерки "Голосу країни" Олі Полякової стали предметом масових бот-атак через висвітлення правди про війну в Україні

Спеціально до 5 ефіру Полякова кардинально змінила імідж, ставши брюнеткою, та вразила суддів майстерністю виконанням народного танцю картулі. Особливістю картулі є те, що партнери не торкаються один одного, але слідують чітким правилам послідовності та взаємин між чоловіком та жінкою. 

Варто зауважити, що для Єжова виконання грузинського танцю стало великою несподіванкою, оскільки раніше партнер Олі Полякової не мав подібного досвіду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни намагалися зірвати концерт Полякової в Ізраїлі

Сама співачка ж наголошує, що номер готували дуже сумлінно увесь тиждень. А над підготовкою працювали разом із відомим національним балетом Грузії Сухішвілі, аби з великою повагою та відданістю відтворити одних з найскладніших народних танців. Таким чином Оля хотіла виразити вдячність усьому грузинському народові за підтримку України.

Новини по темі