Катерина Кухар виступила на одній сцені з солістом Паризької опери

Катерина Кухар виступила з солістом Паризької опери

Прима-балерина поділилася своїми враженнями від вистави.

Поділитися:

Цих вихідних на головній сцені України відбулася вистава Жизель за участю прими-балерини Національної опери України Катерини Кухар і соліста Паризької опери Garnier Кер Жеремі-Лу. Їхні репетиції та підготовка до вистави відбувалась в Парижі.

Мені здається, що в ці вихідні у мене була одна з кращих вистав Жизель в моєму житті.

За моїми відчуттями, цей балет немов був створений для Жеремі. Річ у тому, що кожна школа має свою традицію і особливості в подачі глядачам цієї постановки. Наприклад, коли я танцювала з представником італійської школи Ерісом Ніжа, було багато експресії, емоцій, італійського темпераменту.

Але коли я почала репетирувати з Жеремі, я була трохи здивована легкою прохолодою, але з кожним днем він розкривався все більше і більше. Танцюючи з ним, я відчувала від нього неймовірну душевну глибину в цій виставі, щирі почуття, французьку рафінованість, делікатність, вишуканість, манери і нічого зайвого», – поділилася своїми враженнями Катерина Кухар.

Збагатитися високим мистецтвом прийшли й зіркові гості. Серед глядачів можна було помітити Валерія Жидкова з сім'єю, Тіну Кароль з сином, Аллу Костромічову, Майю Двалішвілі, Олексія Прищепу та Оксану Гутцайт.

У цей вечір в Національній опері глядачі мали можливість насолоджуватися не лише балетним мистецтвом, а й надихатися живописом художниці й письменниці Майї Двалішвілі. Катерина Кухар розповіла, що картина художниці, яку балерині подарував чоловік, прикрашає одну зі стін їхнього дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зачарувала містичною фотосесією

Новини по темі