Катерина Осадча про завдання українців у Каннах: "не допустити просування в Європі думки про "не все так однозначно", яку наші вороги намагаються посіяти"

Катерина Осадча на Каннському кінофестивалі закликала не допустити просування у Європі думки про "не все так однозначно"
Instagram/kosadcha

Ведуча 1+1 Катерина Осадча наголосила на тому, наскільки важливо, щоб світ не звикав до війни в Україні і не робив послаблень росії.

Поділитися:

Ведучі "Голосу країни" Катерина Осадча та Юрій Горбунов провели у межах Каннського кінофестивалю благодійний аукціон, на якому зібрали 50 тисяч євро на підтримку українського кіно. Хедлайнером благодійного вечора став український гурт KAZKA з фронтвумен Олександрою Заріцькою, тренеркою "Другого шансу" на шоу "Голос країни-12". 

Канни 2022ФОТО: Instagram/kosadcha

Після цього заходу Катерина Осадча поділилася власними думками щодо того, як важливо постійно нагадувати світові про війну в Україні і про росію як агресорку. Щоб не допускати жодних послаблень з боку інших країн у сторону рф. У себе в Instagram Катерина написала:

"Каннський фестиваль для України цього року – це можливість привернути увагу світу до війни, злочинів росіі в Україні і всіх тих жахів, які чинять окупанти на нашій землі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудська акторка Шерон Стоун підтримала Україну: зірка з’явилася у синьо-жовтому образі на коктейльному прийомі у Каннах (фото)

Міжнародний Каннський кінофестиваль традиційно проходить у Франції. Про завдання українців у цій країні Осадча пише:

"Франція серед тих країн, де про війну в Україні потрібно кричати особливо голосно, адже споконвічна любов французів до російської культури зараз проявляється в наданні слова російській пропаганді".

Далі ведуча зауважила, чим можна допомогти нашій перемозі на інформаційному фронті у країнах Європи та світу:

"Зараз важливе кожне інтерв'ю міжнародній пресі, кожна розмова з представниками медіа, культури і просто в побуті. Нажаль, не всі думають так, як ми, ми не маємо допустити просування в Європі думки про «не все так однозначно», яку наші вороги намагаються посіяти…"

Дивіться актуальне відео "Сніданку з 1+1" про Каннський кінофестиваль 2022 (прохід зірок під звуки сирен та прем'єра фільму "Бачення метелика"):

Новини по темі