Кейт Мосс із красунею-донькою сяяли на нью-йоркському Тижні моди

Кейт Мосс із красунею-донькою сяяли на нью-йоркському Тижні моди | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Такі різні й схожі водночас.

Поділитися:

У п’ятницю, 6 вересня, в Нью-Йорку розпочався Тиждень моди – культова подія, на яку з нетерпінням чекають модниці та модники з різних куточків світу. Захід традиційно збирає найіменитіших дизайнерів та найяскравіших зірок. Тож і цьогорічний NYFW не став винятком.

Так, суботній показ весняно-літньої колекції 2020 від Longchamp відвідала 45-річна супермодель Кейт Мосс із 16-річною донькою Лайлою.

Фото: Getty Images

Для виходу у світ Кейт обрала чорну міні-сукню, шкіряні ботильйони та сумку-тоут із шипами. А от у зачісці та макіяжі зірка вирішила бути лаконічною. Її донька Лайла Грейс мала неперевершений вигляд у костюмі м’ятного відтінку, який вона доповнила світлими кросівками.

До слова, дівчина впевнено продовжує мамину справу – у 2018 році дизайнер Марк Джейкобс запропонував Лайлі стати обличчям його нової колекції. Він зізнався, що спостерігав за юною Мосс ще відколи їй було шість. Уже тоді професіонал розгледів у дівчині потенціал моделі.

 Більше схожих новин читай тут:

1. Мамина копія: Вікторія Бекхем замилувала світлиною з донькою

2. Горда леді: Донька Кетрін Зети-Джонс чарує образами на сторінках глянцю

3. Старша донька Ольги Сумської показала, як носити тренди цієї осені

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі