Китайський Новий рік: коли починається рік Тигра за місячним календарем

Коли настане рік Тигра за східним календарем 2022
freepik.com

Коли буде східний Новий рік Чорного Тигра 2022 року?

Поділитися:

1 лютого, в день другого Нового Місяця (Молодика) після Дня зимового сонцестояння, згідно з давньою китайською традицією, настає Новий східний рік Чорного водяного Тигра. Триватиме він до 21 січня 2023 року.

Головним символом 2022 буде Чорний Водяний Тигр.
Тигр
 це чоловіча енергія Ян.
Стихія: Дерево Ян.
Елемент, що утворюється: Метал.
Східний гороскоп містить 12 знаків зодіаку. Тигр – третій знак серед звірів 12-річного східного календаря та пов'язаний із початком весни, а це пробудження та початок нового витка життя.
Кольори, що приносять Тигру удачу – помаранчевий та коричневий із позолотою. 

Природною стихією Тигра є дерево. Цього року до цієї стихії додається першоелемент вода, яка має за китайською символікою чорний колір. Вода живить дерево – це цикл переродження, який є позитивною взаємодією енергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕГороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: кого очікує легкий рік, а кого — неймовірні повороти у житті?

Зазвичай Тигри сміливі і пристрасні, природжені лідери і революціонери, завжди йдуть уперед, не терплять встановлену владу, ієрархію і консерватизм, мають агресивну і навіть войовничу натуру. У Китаї завжди вважали, що не лев, а саме тигр – «цар звірів» і ставилися до нього з повагою, страхом та повагою. Елемент вода додає гнучкості у загальну картину 2022 року Тигра, гасить агресію та утихомирює.

Дізнатись, хто ви за східним гороскопом, можна із нашої таблиці:

східний гороскоп таблиця

1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022 – роки, в які народилися люди під знаком Тигра за Східним календарем. Загалом рік Тигра – це час великих змін і просування вперед, особливо в галузі наукових досліджень. Однак, слід остерігатися прояву занепокоєння та нетерпіння, а також нещасних випадків та сплесків гніву.

Люди, народжені в рік Тигра, мають динамічний характер, а їх цілі благородні, вони сповнені ентузіазму. Це природжені лідери, але можуть бути егоїстичні, можуть прагнути домінувати над ыншими і не вміють стримувати напади люті чи гніву.

У Тигрів, народжених 2022 року, буде більше милосердя та чутливості до потреб інших людей, більш спокійне та розмірене життя, здатність контролювати свої бажання та прораховувати дії. Для таких людей характерна справедливість та мудрість.

Рекомендації на 2022 рік Тигра

У рік Тигра рекомендується зважитися на кардинальні зміни в різних аспектах життя: змінити роботу або сферу діяльності, вчитися та освоювати нові вміння та спеціальності, змінити місце проживання. Також, необхідно виявляти сміливість та рішучість.

Дивіться астрологічний прогноз Ігоря Нехаєва на 2022 рік Тигра:

Новини по темі