Команда гурту Время и Стекло поповнилася вокалісткою, у якої був останній шанс потрапити на проект

Голос Діти 5 випуск 3: Хто потрапив у команду Время и Стекло
1plus1.ua

Надя Дорофєєва і Позитив запросили до себе двох вокалістів.

Поділитися:

9 червня на телеканалі 1+1 відбувся третій ефір «сліпих прослуховувань» найдобрішого вокального шоу Голос. Діти-5. На сцену вийшли 13 талановитих вокалістів. Пройти до наступного етапу дитячого шоу вдалося лише 9 учасникам.  Гурт Время и Стекло поповнив свою команду двома співаками молодого покоління. 

Давид Красилюк

Давид страждає на рідкісну хворобу – остеопороз. Через недостатню кількість кальцію в організмі його кістки дуже крихкі та ламкі, тож він уже переніс велику кількість переломів.  У школі його називають «кришталевим хлопчиком».

Проблеми зі здоров’ям змусили Давида швидко подорослішати, тож хлопець і мислить по-дорослому. Давид вирішив, що якщо зі співом у нього не складеться, то він стане травматологом і буде допомагати діткам боротися з тим, що пережив сам. Однак він зізнається, що у важкі хвилини розпачу його рятує лише музика.

Карина Столаба

Карина втретє приходить на кастинг Голос. Діти, але цей рік для неї – особливий. Дівчина мала останній шанс взяти участь у проекті, адже їй вже виповнилося чотирнадцять років.

Співачка розповідає, що любов до музики їй прищепила мама, яка також мріяла стати артисткою. Дідусь Карини підтримував доньку, але помер, коли дівчина була ще школяркою. Натомість бабуся вважала, що музика – справа несерйозна, тож відправила доньку на природничий факультет.

На відміну від своєї мами, мати Карини підтримує творче прагнення доньки та покладає на неї великі сподівання.

ЧИАТЙ ТАКОЖ: Запальні танці Дорофєєвої та Джамали: Учасниця Голосу. Діти-5 вразила виконанням відомого рок-хіта