Команду Время и Стекло поповнили чотири особливих вокалісти

Після другого ефіру до команди Время и Стекло потрапили четверо учасників.

Поділитися:

Після другого етапу сліпих прослуховувань Голосу. Діти до команди Время и Стекло потрапили четверо учасників. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Наталії Могилевської потрапила дівчина з рідкісним голосом

Орест Макаренко з Чернігова приїхав із бажанням виграти квартиру, у якій він поставить піаніно і барабани та створюватиме музику. Хлопчика розчарували тим, що на Голосі. ДітиДо команди MONATIK потрапила «Тіна Кароль» квартиру виграти неможливо. А втім, Орест не здався – і запалив шоу своїм жвавим виступом із піснею Дзідзьо «Я і Сара».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступ учасниці Голосу. Діти набрав понад 2 млн переглядів за 5 днів

Олександр Міньонок приїхав до України з Білорусі. У новій країні Саша готовий працювати максимально і розвиватися у творчому плані щодня. На сліпих прослуховуваннях хлопець виконав пісню Bruno Mars – Grenade.

Вероніка Чорна із Кіровоградської області вважає сцену своєю найбільшою пристрастю у житті. У Вероніки патологія лівої руки з народження. Дівчинку часто ображали, однак вона продовжує вірити у себе та свій талант. Дванадцятирічна співачка виконала пісню Човен і потрапила до команди Наді та Позитива.

Єгор Горлов пройшов до шоу із цікавою версією пісні Подоляночка. Талановите виконання змусило Надю та Позитива повернутися і забрати Єгора у свою команду. Юнак зізнається, що мріє стати професійним та стильним співаком, як MONATIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK та Позитив створять власний гурт