Корисні мобільні додатки, які полегшать тобі життя

Корисні мобільні додатки, які полегшать тобі життя | 1+1
Фото: Unsplash

Їх має завантажити кожна.

Поділитися:

Нині ледь не у кожного є смартфон, та далеко не всі використовують його ресурси на повну. Можливо, ти навіть не здогадуєшся про цілу «армію» зручних і корисних мобільних додатків. Та вони точно варті твоєї уваги.

#1 Flo

Додаток, що відстежує менструальний цикл. Зрозумілий інтерфейс допоможе налаштувати програму для твого особистого користування, і ти легко розберешся з усіма її зручними функціями (яких досить багато). Flo дасть пораду, як полегшити неприємні симптоми менструації, визначить період овуляції та навіть підкаже, як налагодити харчування. Ба більше, додаток обов’язково нагадає тобі про початок нового циклу.

#2 Gemini photos

Коли не можеш знайти час на «генеральне прибирання» в телефоні, а пам’яті на ньому вже майже не лишилось, завантажуй Gemini photos. Додаток створений, аби знаходити та видаляти однакові знімки. І це далеко не єдина його функція. Програма допоможе очистити твій смартфон від «розмитих» знімків, скріншотів та фотографій нотатків. І не бійся – без твоєї згоди додаток зайвого не видалить!

#3 Coin Keeper

Назва додатку («Хранитель монет») говорить сама за себе. Програма допоможе зібрати в одному місці всі твої грошові рахунки та простежити за рухом коштів на них. Також ти зможеш створити індивідуальні групи витрат, як то «Їжа», «Косметика», «Подорожі», «Житло». А далі простим перетягуванням перемісти суму в потрібну категорію та в кінці місяця отримай детальний фінансовий звіт. Із таким помічником жодна «монета» не зникне з твого гаманця безслідно.

#4 Todoist

Ефективність чеклистів не викликає жодних сумнівів. Та носити з собою паперовий блокнот люблять не всі. Так, тебе приємно здивує додаток Todoist, в якому ти зможеш записати та згрупувати всі свої справи. Нескладна програма допоможе тобі навести лад у своєму розкладі та нічого не забути. Налаштуй нагадування про найголовніше та нарешті дай мозкові перепочити. 

#5 MyShows

І як же можна забути про розваги? MyShows – найліпший товариш кожного шанувальника серіалів. У додатку ти знайдеш перелік багатосерійних стрічок усіх часів. Ба більше, тобі в пригоді стане рейтинг, створений користувачами програми, та детальні описи епізодів. Додавай до особистого списку серіали, які саме дивишся чи тільки плануєш побачити, відмічай переглянуті серії та спілкуйся з іншими шанувальниками улюблених стрічок у коментарях.

Джерело гіфок: Giphy

Більше корисних порад читай тут:

1. 5 лайфхаків, якими користуються хитрі господарки під час прання

2. Чому маски для обличчя не діють: 5 помилок використання

3. 5 продуктів, які ти дарма не заморожуєш

4. 3 швидкі сніданки з яєць, від яких важко відмовитися

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі