Королеви обирають рожеве: Летиція в костюмі відтінку Bubble Gum

Королеви обирають рожеве: Летиція в костюмі Bubble Gum | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Розкішний образ на будь-який випадок.

Поділитися:

Коли ми говоримо про дрес-код, то завжди уявляємо стриману темну кольорову гаму. Проте з такою думкою аж ніяк не згодна 47-річна королева Іспанії Летиція. Її Величність встигла приміряти наймодніші тренди сезону — від  до .

Так, днями для відкриття виставки в Королівському палаці в Мадриді вона обрала пастельно-рожевий брючний костюм від бренду Hugo Boss. Ніжності образу додала елегантна біла блуза із драпіруванням від Carolina Herrera. 

Гармонійним завершенням луку стали туфлі-човники в тон костюма та каблучка іспанського ювеліра Karen Hallam. І як завжди, Її Величність обрала мінімалістичну зачіску і стриманний макіяж, які, без сумнівів, пасують до її образу.

Упевнені, такий королівський аутфіт затьмарить будь-яку живописну картину!

Фото: Getty Images

Цікаво, що ніжний рожевий до вподоби не лише жінкам. Нещодавно голлівудський актор Тімоті Шаламе, який визнаний найстильнішим чоловіком планети, обрав для заходу трендовий костюм відтінку малинового пломбіру. Дивись фото зірки .

До слова, стильний брючний костюм — це чудова ідея, як урізноманітнити свій стиль. Він стане знахідкою для будь-якого івенту: від зустрічі із друзями до вишуканого заходу. Дивися та надихайся яскравими прикладами від українських зірок і блогерів:

Фото: instagram/mashaefrosinina

Фото: instagram/greenteanosugar

Фото: instagram/dianagloster

Фото: instagram/alina_frendiy

Нижче знайдеш ще більше образів королеви Летиції:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі