«Котику, ти це заслужив»: Кухар привітала Стоянова з новим досягненням

Кухар привітала коханого Стоянова з новим досягненням | Зіркове життя | 1+1

Артист, на якого рівняються тисячі.

Поділитися:

Зірка світового балету, прем'єр Національної опери України Олександр Стоянов приймає привітання від колег. Згідно з наказом Президента, йому присвоїли звання народного артиста України.

Олександр Стоянов – двигун українського балетного мистецтва. Завдяки йому в Україні розвивається балет, створюються сучасні постановки, артисти представляють українську балетну школу на гастролях. Своєю працею він зміг досягти найвищих результатів у мистецтві й робить важливий внесок у популяризацію українського балету в усьому світі.

На своїй сторінці в Instagram артист розмістив пост, у якому написав, що для нього означає нове звання:

«Найважливіше для артиста – коли глядач виходить із зали з переповненими емоціями, коли він переживає або радіє разом із ним. Коли повні зали й відчуваєш затребуваність. Ми з дружиною (прим ред.– Катериною Кухар, примою-балериною, суддею «Танців з зірками») об'їздили з гастролями майже весь світ. Бачили багато цікавих постановок. І завжди з'являлося бажання показати їх в Україні.

Останні декілька років намагаюся працювати в цьому напрямку, і мені це подобається. Нові світові прем'єри в нашому театрі, одні з найкращих балерин та артистів балету приїжджають танцювати до нас... Я щасливий і вдячний, що наша держава зауважує та підтримує прагнення в розвитку культури. Адже звання народного артиста, не приховую, стимулює на великі звершення.

P.S. Народним артистам належить місце на Байковому. І нас із дружиною можуть «поселити» разом, але, правда, говорять, що там давно вже немає вільних місць».

Не втрималася від привітань і Катерина Кухар. Теплими словами підтримки балерина поділилася в Instagram.

«Котику, ти як ніхто інший це заслужив. Завжди пам’ятай, ти не просто еталонний артист балету, з якого беруть приклад тисячі. Ти той, хто розвиває та щодня вдосконалює українське мистецтво. Пишаюся та вітаю тебе!».

Дивись спільний танець Катерини Кухар та Олександра Стоянова на «Танцях з зірками»:

Читай також новини про Катерину Кухар:

1. Катерина Кухар у мереживному купальнику проводжає останні дні літа

2. Леді-птаха: Катерина Кухар полонила серця в сукні ручної роботи

3. Катерина Кухар розповіла про небезпеку, яка загрожувала її життю

Новини по темі