Куди ж без Сердючки! Хто з українських зірок виступив на розкішному весіллі Ассоль

Кароль і Сердючка: Зіркові гості весілля Ассоль  (ВІДЕО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Getty Images

Відгуляли по-багатому.

Поділитися:

Учора зірка «Голосу країни» Катерина Гуменюк, відома також як Ассоль, офіційно стала дружиною. Символічну дату весілля — 19.09.2019 — співачка розсекретила ще рік тому. Тоді ж розпочалася підготовка до масштабного святкування. 

Катя повинна була до дрібниць продумати образ, в якому скаже заповітне «так». Це завдання вона навіть перевиконала: знайшла три сукні — для офіційної частини, менш формальної та для вечірки. 

Також відповідати пишності вбрань мала й сама атмосфера вечора. Інтер’єр ресторану, де відбувалося весілля, прикрасили у рожево-бузкових відтінках. Розкішні композиції з квітів, пір’я та перлин дарували гостям романтичний настрій. 

Фото: insagram/kurbakova_t

Перший вихід нареченої супроводжувався грою оркестру. Під урочисту мелодію батько Ассоль повів її під вінець, де на дівчину вже чекав обранець — Артем Тараненко.

Відео: instagram/chipa_x

Після обіцянок кохати і підтримувати одне одного вічно почалося найцікавіше — виступи українських артистів. Запалювали на весіллі співачки лише справжні зірки. До того ж Катя Осадча та Юрій Горбунов відклали всі свої справи, щоб стати ведучими важливого для молодят вечора.

Відео: instagram/aaranovski

Перший повільний танець у статусі дружини та чоловіка відбувся під спів Тіни Кароль. Також закружляв із донькою у вальсі батько. Гортай відео! 

Ліричну частину змінила неординарна фіналістка «Євробачення» Вєрка Сердючка, без пісень якої не минає жодне українське весілля. Попри те, що в такому образі на сцені Андрій Данилко зараз майже не з’являється, для Ассоль і Артема він зробив виключення. Катя навіть переодягнулася, щоб у повній мірі пуститися в танець.

Ще більш особливим святкування зробив MONATIK. Під його драйвові хіти ніхто не зміг втриматися на місці. Навіть молодята потішили публіку додатковим виступом у парі. 

Фото та відео: instagram/aaranovski

Нагадаємо, що Катя Гуменюк і сама не обділена талантом. Сумнівів у цьому не залишають її яскраві виступи на «Голосі країни»:

Читай та дивись, якими були весілля інших зірок:

1. Колишня принца Гаррі показала весільну сукню, зіткану з перлин (фото)

2. Весільна сукня року: Чому всі тільки й говорять про цей витвір Елі Сааба (відео)

3. Зіркові весільні сукні, якими нас встиг потішити 2019-й

4. Катерина Кухар захопила лебединою весільною сукнею у прямому ефірі «Танців з зірками»

Новини по темі