Ліда Лі про те, як пережила виліт з проєкту "Танці з зірками" та чи планують з Олексієм Базелою танцювати далі: "Плакали усі навколо, окрім нас"

Співачка Ліда Лі розповіла, які були емоції після того, як покинула проєкт та чи буде танцювати далі.

Поділитися:

Співачка Ліда Лі для програми "Світське життя" прокоментувала, як пережила виліт з проєкту "Танці з зірками" та чи планують вони з партнером Олексієм Базелою танцювати разом і далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хеловін 2021: роздивляємось страшенно гарні зіркові образи (Влад Яма, MELOVIN, Ліда Лі, Людмила Барбір, Андре Тан)

Передостаннім танцем Ліди та Олексія стала самба за мотивами мультфільму "Родина Адамсів". Згадаймо, як це було:

Коли пара ставила цей танець, як надихалась образами Венсдей та Пагкслі Адамсів? Ліда прокоментувала:

Я дивилася все, що тільки можна, тому що було потрібно перевтілитися максимально в образ, який мені був зовсім незнайомий: наш танець, самба, про максимально активний рух у ногах, при цьому спокій на обличчі. 

Олексій Базела, партнер Ліди Лі, додав:

В самбу, активні бразильські рухи, треба було інтегрувати якусь таку містику. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона сказала мені «бувай» перед шоу результатів, і тут сама вилетіла», – Євгенія Власова прокоментувала виліт Lida Lee із «Танців з зірками»

Пара настільки затанцювалася, що після шоу продовжили й станцювали контемп. Чи планують тренуватися далі чи вже перегоріли? Ліда зазначила:

Для мене проєкт "Танці з зірками" – це дуже великий шлях, який подарував мені друга. Хтозна, якщо хочете бачити від нас ще якісь цікаві танці, пишіть! 

Звичайно, зараз вже емоції трішки вщухли, проте що ж було з Лідою та Олексієм після завершення шоу? Ліда розповіла:

Я дуже емоційна дівчина, але не було сліз. Плакали усі навколо, окрім нас. Ну я не повірила. Це був такий момент, коли я не розуміла, що сталося. Спочатку ми в гримерці мовчки сиділи хвилин 20, потім пішли полежали на паркеті, трохи поспілкувались з ним, тому що він був для нас дуже крутим і за це йому дуже вдячні. На наступний день я прокинулась від того, що соцмережі розривалися: "Поверніть Льошу та Ліду!". У мене був шок, тому що я не розраховувала на таку підтримку і ми вирішили віддячити глядачу, який нас так полюбив, і за один день станцювали контемп та подарували його глядачам.