Ліга сміху без Зеленського: Як зміниться проект

Перший випуск Ліги сміху без Володимира Зеленського
1plus1.ua

На посту в телевізійному шоу постійного ведучого змінив Євген Кошовий.

Поділитися:

Минулого тижня в Києві відбулися зйомки сьомої гри п'ятого сезону Ліги сміху. Вперше за всю історію проекту, створеного студією Квартал 95 і Drive Production, в ньому не брав участі ведучий і продюсер Ліги сміху Володимир Зеленський. На посту в телевізійному шоу його змінив колега Євген Кошовий.

«Жодних настанов Володимир Олександрович мені не давав, це робили редактори проекту – Андрій Чивурін і Чингіс Мазінов. Про те, що я буду новим ведучим, мені повідомив саме Андрій Петрович. Звісно, я зрадів», – зізнався перед початком гри Євген Кошовий.

На запитання, в якому стилі Євген вестиме проект, він відповів: «Пародіювати Володимира і копіювати його манеру я не буду. Просто постараюся все зробити органічно, по-своєму. Я не хочу, щоб нас порівнювали.

Ми завжди будемо чекати на зйомках Володимира, але тепер уже в якості гостя та глядача.

Напередодні оголошення імені нового ведучого, в мережі відбулося голосування серед глядачів. Серед претендентів, окрім Євгена, також були: Ігор Ласточкін, Оля Полякова, Потап і Тарас Стадницький. 

До слова, через те, що Кошовий став ведучим Ліги сміху, йому довелося покинути крісло тренера. Тому його підопічні – збірна Кременчука – перед новою грою мали право вибрати нового наставника. Хлопці обрали Гаріка Бірчу.

Нові випуски проекту Ліги сміху глядачі побачать уже в новому сезоні на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові тренери Ліги сміху вперше розповіли про свої нові команди