Любовний гороскоп на грудень 2019

Любовний гороскоп на грудень 2019 | 1+1
Фото: Getty Images

Наскільки різноманітними буде перший зимовий місяць?

Поділитися:

Кожному кортить дізнатися, що його чекає в майбутньому. Втім, якщо про кар’єру та втілення планів тобі розповість традиційний гороскоп, для справ амурних знадобиться особливе передбачення.

Саме тому ми вирішили відкрити всі карти й розповісти тобі, яким буде грудень – душевним, романтичним, чи, може, напрочуд гарячим?

Овен

На любовній території в Овнів почнеться період спокою, адже вони не налаштовані спокушати та завойовувати. Втім, ми знаємо, що робити – видихни, усміхнись та переглянь романтичний фільм. Навіщо? Бо напередодні Нового року ти маєш великі шанси зустріти кохання, як у кіно.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Овна: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Телець

Узимку твій спокій як ніколи буде доречним. І навіть коли все руйнуватиметься, ти знайдеш сили кохати та відкриватися. Щодо новорічної ночі, гороскоп радить провести її з коханою людиною. А якщо такої немає – не забудь під бій курантів загадати бажання. Зорі тебе чують!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Тельця: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Близнюки

Ти відчуєш неабияке полегшення та відпустиш попередні образи, які раніше псували настрій. Також не дивуйся, коли бажання фліртувати та зваблювати відійде на другий план – умить захочеться розуміння, сімейного затишку та теплої атмосфери.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Близнюків: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Раки

Тобі щастить у коханні – і ти це чудово знаєш. Отож, якщо наразі стосунки не «клеяться», відкривай шафу і складай валізи. Бо коли ніхто не гріє, подорож до теплих країв – найбільш правильне рішення. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Раків: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Лев

2019-й приніс цьому знаку багато романтичних історій. І хоча не всі закінчилися вдало, ніжність буде лише посилюватися. Леви вміють проявляти увагу та турботу, тож можуть бути певні – ці якості не залишаться не поміченими.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Лева: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Діва

В холодну пору року їм необхідні обійми. Та якщо грудень не подарує Дівам нові стосунки, вони будуть сумувати, капризувати та дуже яскраво проявляти свої емоції. Варто негайно перемкнути увагу на іншу сферу, аби нічого не зіпсувати. А справи амурні залишити небесним світилам – вони знають, як врятувати ситуацію.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Діви: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Терези

Якщо зможеш розібратися з внутрішніми конфліктами, все буде краще, аніж мрієш. На початку місяця, найімовірніше, в життя увійде друг, який захоче розвитку стосунків. І, знаєш, інколи напрочуд корисно давати шанс авантюрам!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Терезів: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Скорпіон

Самотні Скорпіони будуть активно ходити на побачення та зав’язувати знайомства. Але саме наприкінці місяця з’явиться можливість зустріти людину, яку вони так довго шукали.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Скорпіона: Чому варто повчитися у представників цього знаку

Стрілець

Може, особисте життя друзів не варто ставити на перше місце? Нехай кожен створює love story як вміє – а ти займись своєю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Стрільців: Чому варто повчитися у представників цього знаку

Козеріг

Передноворічна метушня «виб’є» з голови будь-які думки. Може, це й на краще, адже інколи Козероги забагато переймаються, чому амур стріляє так невміло. Не журися – все ще попереду. А поки влаштуй Новий рік, який точно запам’ятаєш надовго!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Козерогів: Чому варто повчитися у представників цього знаку

Водолій

Якщо тобі здається, що життя повернуло не в ту сторону – тобі здається. Усі проблеми врешті-решт приведуть до пункту призначення. І той, хто там чекає, приємно тебе здивує!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Водоліїв: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Риби

Астрологи попереджають – уваги буде дуже багато. Втім, зроби акцент на внутрішніх відчуттях, проявляй доброзичливість та душевність. Усі попередні спроби бути «кимось» провалилися – час любити себе та кохати того, хто відповідає взаємністю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Риб: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Джерело гіфок: giphy.com

А якщо ти хочеш, аби кохання ставало дедалі міцнішим – стеж за новою рубрикою «Перший раз із Ясею». Там ти знайдеш безліч порад для щасливих та пристрасних стосунків!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров

2. 5 секс-трендів цього року, які гріх не спробувати

Новини по темі