Меган і Гаррі оприлюднили архівні фото зі своєї першої спільної подорожі

Меган і Гаррі розсекретили архівні фото з першої спільної подорожі | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Як мило!

Поділитися:

Останнім часом Меган Маркл часто дивує світ небаченими досі світлинами. До Міжнародного дня слонів, який відзначають 12 серпня, на офіційній сторінці в Instagram герцогиня опублікувала фото дворічної давності. Тоді вона та її майбутній наречений принц Гаррі вперше разом вирушили в подорож. Закохані прибули до Ботсвани, щоб підтримати благодійну організацію Elephants Without Borders, яка займається захистом слонів.

На одному з фото уважні шанувальники королівської родини помітили на лівій руці Меган небачену досі прикрасу – срібний аксесуар, що нагадує охайні кільця з дроту. Це браслет зі слонової волосини, і він має потужне містичне значення.

Фото: @sussexroyal

Прикраса походить з Африки. Раніше її виготовляли з волосини слона, але нині використовують різноманітні матеріали. Срібний дріт – лише один з можливих варіантів. Мешканці найспекотнішого континенту вірять, що така річ – магічний оберіг. Він приносить своєму власнику здоров’я, кохання, процвітання та розвиток. А все тому, що слона там вважають посередником між небесами та землею.

Цікаво, що найбільший діамант на весільній обручці Меган теж родом з Ботсвани. Принц Гаррі власноруч розробив дизайн каблучки.

Крім благодійності та численних обов’язків герцогині, Меган знаходить час на інші цікавинки. Про її грандіозний задум дізнавайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про герцогиню Сассекську читай тут:

1. У якому будинку жила Меган Маркл до весілля з принцом (фото)

2. Принц Гаррі зворушливо привітав Меган Маркл із днем народження

3. З особистого архіву Меган Маркл: Не публіковані раніше фото вагітної герцогині

4. Меган Маркл і принц Гаррі готові до поповнення в сім'ї

Новини по темі