Меган Маркл розсекретила улюблений вид спорту – і це не йога

Меган Маркл розсекретила унікальний вид тренування, який тримає її в формі |Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Треба й собі таке спробувати!

Поділитися:

Герцогиня Сассекська Меган Маркл вражає чудовою фізичною формою. Вона не шкодує часу та сил на спортивні тренування, які забезпечують їй не тільки гарну фізичну форму, а й позитивний настрій. Як виявилося, Меган не захоплюється класичною йогою. До речі, до цього виду спорту герцогиню намагалася привчила її мама – професійний інструктор Дорія Регланд.

Нагадуємо, що нещодавно Меган Маркл стала редакторем відомого глянцевого журналу Vogue. Саме там герцогиня розповіла про свій особливий вид тренувань. За її словами, це поєднання йоги, пілатеса і занять біля станка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений H E A R T C O R E (@heartcorelife)

Улюблені тренування Меган проходять у лондонській студії Heartcore. Вони допомагають не лише розвинути сильне тіло, а й збагатитися духовно. Для цього у студії лунає спеціально підібрана музика, яка чудово пасує до ритмічних вправ.

Тепер ми знаємо, як герцогині Сассекській вдалося швидко прийти в форму після пологів. 

Крім занять спортом та численних обов’язків герцогині, Меган знаходить час на інші цікавинки. Про її грандіозний задум дізнавайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Меган Маркл читай тут:

1. У якому будинку жила Меган Маркл до весілля з принцом (фото)

2. Принц Гаррі зворушливо привітав Меган Маркл із днем народження

3. З особистого архіву Меган Маркл: Не публіковані раніше фото вагітної герцогині

4. Меган Маркл і принц Гаррі готові до поповнення в сім'ї

Новини по темі