Меган Маркл взяла участь у зйомках документального фільму

Меган Маркл знялась у фільмі
gettyimages.com

Герцогиня дала перше інтерв'ю після весілля.

Поділитися:

Герцогиня Сассекська Меган Маркл дала перше офіційне інтерв'ю після весілля з британським принцом Гаррі. Про це повідомляє видання Daily Mail. Меган візьме участь у зйомках документального фільму під назвою "Queen of the World", який покажуть на британському телебаченні вже у вересні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільна сукня Меган Маркл стала музейним експонатом 

Кінострічка буде присвячена королеві Єлизаветі та її політичній діяльності, а також намірам королеви щодо передачі влади своїм спадкоємцям. В інтерв'ю Меган розповіла про діяльність свого чоловіка. Принц Гаррі також знявся у кінострічці і розповів, що робота у Співдружності для них з дружиною зараз у пріоритеті. Крім того, у фільмі знялися принци Чарльз та Вільям, принцеса Анна і графиня Вессекська. 

У фільмі покажуть матеріали з приватних кіноархівів Єлизавети II і герцога Філіпа, а також деякі коштовності з королівської колекції. Творці фільми стверджують, що усі матимуть можливість побачити королеву у повсякденному житті.

Королева є унікальною фігурою на світовій арені, з величезним досвідом. Вона зустріла більше світових лідерів, ніж будь-який колишній британський монарх, і вона на престолі довше, ніж усі вони, - розповів продюсер.

Фото: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У принца Гаррі та Меган Маркл з'явився новий член сім'ї

Новини по темі