«Мені бракує часу на самоті»: Зізнання Олени Зеленської

Олена Зеленська: «Мені бракує часу на самоті» | Інтерв'ю | 1+1
Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Перша леді заговорила про особисте у відвертому інтерв'ю.

Поділитися:

У листопаді перша леді України Олена Зеленська взяла участь у масштабному проекті журналу Vogue. Дружина Президента видання, знялася  та дала велике інтерв’ю. 

Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Олена розповіла, як почувається в новому статусі, з чого зараз складається її день, а також зізналася, за чим сумує. 

«Мені бракує часу на самоті. У мене двоє дітей, тому я й раніше зрідка бувала сама. Свій простір у мене був хіба у машині, за кермом. Зараз мене цього позбавили — я завжди з охороною».

Для усамітнення залишилася ванна кімната (Сміється).

«Але мені пощастило з людьми, які опинилися у моєму особистому просторі: вони вміють мовчати, коли мені хочеться тиші, і можуть підтримати розмову, коли відчувають, що це потрібно».

Фото: Vogue UA, Антон Кулаковський

Зеленська розповіла, що наразі має один вихідний — суботу. В інші дні вона поєднує громадські обов’язки, які добровільно взяла на себе, і роботу для «Студії Квартал 95». Після інавгурації чоловіка Олена продовжила працювати над сценаріями — як і останні 15 років. 

Я пишу сценарії, як і раніше. Правда, тепер треба розподіляти свій день між офісом Президента й «Кварталом» і  дотримуватися таймінгу.

Оскільки перша леді має радше представницький статус, вона не отримує зарплату і може поєднувати дві роботи. 

Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Поділилася Олена Зеленська й соціальними проблемами, на яких зосереджена наразі найбільше. 

«Я виросла у Кривому Розі, живу в цій країні все життя і добре розумію, як багато у нас проблем. Але якщо буду братися за все, не вийде нічого, тому наша команда вирішила зосередитися на конкретних задачах: здоров’я дітей, рівні можливості для всіх українців і культурна дипломатія».

Більше про труднощі, з якими дружина Володимира Зеленського зіткнулася в новій ролі, дізнаєшся з відеосюжету ЖВЛ. Дивись відео:

Також читай цікаві новини:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі