"Ми ні на кого не нападаємо, але захищаємось до перемоги", — Дмитро Комаров показав фотографії із зруйнованого російськими окупантами Чернігова

Дмитро Комаров показав фотографії із зруйнованого російськими окупантами Чернігова

За час перебування ведучого у місті він зустрів багато цікавих та усміхнених людей.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав свої фотографії з розбомбленого російськими військами Чернігова: за його словами, найжорстокіші бомбардування мирних районів авіабомбами не зламали дух людей.

Шестиметрові вирви знищили будинки та цілі села, але не знищили оптимізм та віру в перемогу. Я бачив багато сліз та посмішок одночасно. Чудові люди, які вперше за місяць вибралися з підвалів та насолоджуються весняним містом. Вони випромінюють оптимізм, незважаючи на масштаби руйнувань. Усі розуміють — попереду багато роботи: багато що побудувати заново, відновити.

Комаров

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важливо! Передайте всім": Дмитро Комаров пояснив правила поведінки на територіях, де побували війська рф

Комаров

Дмитро розповів, що коли мотався містом, думав, наскільки ж безглузді і жорстокі руйнування мирних районів, де немає жодних військових об'єктів. Російські війська знищили навіть церкву московського патріархату, цвинтар, кардіо центри та школи.

Навіщо? Відповіді немає. Як і тактики, стратегії. І честі. Вони хотіли увійти до Чернігова, але наші військові не пустили. Вони включили жорстоку помсту — пілоти скидали авіабомби вдень на місто і зносили з землі села. Я вже точно знаю, що пілот не може не бачити і не знати, що він бомбардує. Він чудово бачить і бомбардує усвідомлено.

Комаров

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав кадри звільненого Гостомеля: знищена «Мрія» та мародерства росіян

Комаров

Проте Дмитро Комаров упевнений, що наших людей не залякати авіабомбами. За ці дні у ведучого було багато зустрічей і нових знайомств: говорив на вулиці з перехожими, спостерігав, як працює спецпідрозділ Патрульної Поліції, випадково зустрівся зі Святославом Вакарчуком на рознесеному авіабомбою стадіоні імені Гагаріна. Він робив із перехожими сотні селфі, його запрошували на екскурсії в комфортні бомбосховища.

Багато усмішок та добра, незважаючи на весь обсяг зла, яке принесла на нашу землю армія росії. Добро завжди перемагає зло. Посмішка сильніша за гнів. А позитивний настрій неодмінно переможе негативний. І головне – на нашому боці правда. Нас марно бомбити. Можна лише розбитись, намагаючись знищувати нас. Так сталося з багатьма колонами бронетехніки росії та "елітними" пілотами. Той, що бомбив Сирію і фоткався з путіним, завершив кар'єру катапультуванням над Черніговом, з ганьбою. Не треба чіпати українців. Ми мирні, ми ні на кого не нападаємо, але захищаємось до перемоги. Чернігів, ми тобою пишаємось!

Комаров  

Дивіться сюжет:

Новини по темі