Модні аксесуари для волосся, які доповнять ваш образ цієї весни

Тренди прикрас для волосся 2019
Pixie Market

Краса у деталях!

Поділитися:

Яскраві та помітні прикраси для волосся — насправді один з головних трендів не лише весни, а й усього 2019 року. Наважуючись придбати такі стильні аксесуари, можна бути впевненою: своєї актуальності вони не втратять ні влітку, ні восени. А якщо ви живете за принципом «шапки для слабаків», то носити їх можна  і взимку.

Крім того, не за усіма модними прикрасами для волосся доведеться йти в магазин. Зазирніть поглибше до ящиків шафи або пошукайте на дні косметички — більшість із аксесуарів, які зараз в тренді, у вас вже є. А ось про те, як їх правильно носити і з чим поєднувати — читайте в матеріалі 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мюлі, оксфорди, kitten heels: Наймодніші моделі взуття весни 2019

Заколки

Образи з великими заколками вже встигли приміряти головні модниці українського шоу-бізу — Тіна Кароль і Катя Осадча. Ви можете наслідувати їхній приклад і обрати безпечний варіант — одна масивна прикраса нейтрального кольору. А можете підключити фантазію і повторити образи з подіумів.

На показах весняних і літніх колекцій моделі неодноразово з'являлися із зачісками, прикрашеними великою кількістю застібок. З намистинами і літерами, пластикові та металеві, у вигляді лаконічних шпильок і кольорові матові — мода 2019 визнає найрізноманітніші варіанти.

Носити заколки можна як разом (по 3-5 у зачісці), так і окремо. І необов'язково з практичною метою: якщо у вас немає чубчика, який потрібно фіксувати, додавайте заколки просто так — до розпущеного або зібраного волосся.

Обручі

Елегантний обруч можна сміливо назвати візитною карткою Кейт Міддлтон. Хто знає, можливо саме герцогиня Кембриджська надихнула дизайнерів і героїв streetstyle повернутися до цього несправедливо забутого аксесуару 90-х. На щастя, на відміну від Кетрін, нам з вами не потрібно дотримуватися протоколу, а отже й обруч можна вдягнути не стриманий, а який тільки забажає душа.

Ніжний весняний образ доповнить легка текстильна модель з квітковим принтом або обідок у вигляді стрічки. Увечері можна бути сміливішою і приміряти прикрасу зі шкіри або латексу. Якщо планується вихід у світ — підійде обруч з камінням та стеклярусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 модних спідниць на весну 2019

«Крабики»

Пластмасові «краби» на пружинах увірвалися в моду раптово і швидко перетворилися на головний елемент дискотечної зачіски. Коли хвиля популярності спала, з розряду вечірніх такі застібки перейшли в розряд повсякденних — для відпочинку біля річки або для дому. Останніми роками «крабики» й взагалі майже повністю зникли з арсеналу навіть найбільш консервативних модниць.

У новому ж році заколки-«краби» несподівано повернулися в моду і очолили топ актуальних прикрас для волосся. Самий трендовий спосіб їх носити — по 2-3 відразу, а в ідеалі — ще й з великою кількістю шпильок.

Готуйтеся, що колеги можуть вас не зрозуміти. Але до кросівок під сукню ми теж прийшли не відразу...

Резинки

Епоха силіконових гумок, які нагадують вінтажний дріт стаціонарного телефону, залишилася в минулому. Тепер, чим помітніший аксесуар на волоссі — тим краще. До модних тенденцій 2019 року знову ввійшли об'ємні шовкові та оксамитові резинки, з якими ми колись ходили на навчання.

Бонус — зачіска може бути максимально простою. Навіть звичайний низький хвіст або пучок, прикрашений крупною гумкою, буде виглядати ефектно.

Банти

Безумовно наймиліший і дуже дівчачий тренд — банти у волоссі. Якщо такий аксесуар здається вам занадто легковажним, згадайте ікону стилю 60-х — Бріжит Бардо. Червоний або чорний бант, що доповнює об'ємну укладку на білявому волоссі, став справжньою фішкою діви. Тим, хто досі сумнівається, можна почати все з тих же застібок із мініатюрними бантиками або скористатися тонкою стрічкою, зав'язаною у витончений бант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітковий принт у сукнях весни 2019

Новини по темі