NK представила новий кліп «Червоне вино» в ефірі «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Настя Каменських випустила новий кліп з анонсом в ефірі Сніданку 1+1

Співачка розповіла про те, як знімався кліп та зізналася у своїх страхах

Поділитися:

Настя Каменських завітала в студію «Сніданка 1+1» і презентувала нове відео на трек «Червоне вино». NK поза кадром зізналася ведучим Людмилі Барбір та Руслану Сєнічкіну, що просто нереально хвилюється і вже в ефірі розказала про причину тривоги.

Виявляється, у артистки одночасно з кліпом «Червоне вино» вийшов новий повноцінний альбом з одноіменною назвою. "Я наче виносила та народила дитину… І мені хочеться, щоб кожна пісня знайшла своє місце у сердці кожного ", - зазначає співачка.

В альбомі представлено 15 треків. І він, розповідає Настя, про багатогранну натуру жінки – всі відтінки настрою передані піснями.

Клац -  і вона сміється. Клац -  і вона вже плаче. Ми, жінки, дуже емоційні. І в цьому наш кайф.

Настя Каменських в ефірі Сніданку з «1+1» також поділилася секретами бекстейджу. Зйомки кліпу «Червоне вино» для співачки були одними із найскладніших, тому що танцювати на підборах доведося на….підлозі, залитій на 2 см водою.

Ноги буквально роз’їзджалися, мокра спідниця обтяжувала рух, бризки води хлюпали на екран, але робота вийшла дуже романтична і пристрастна! 

Пісню «Червоне вино» написав чоловік NK, музичний продюсер та виконавець Потап. Але йдеться саме про текст пісні, зазначила Настя, бо мелодійно емоції передавала саме Каменських. Так в сімейному тандемі народжуються хіти, які потім співає вся країна.

В ефірі «Сніданку 1+1» NK також розповіла про свої адреналінові пригоди в Мексиці та про те, як поборола свої страхи і комплекси. Чого ще боїться Настя Каменських, дивись у нашому відео.
 

Новини по темі