Модні сукні для жінок plus-size сезону весна-літо 2019

Фасони суконь для пишних жінок 2019
Pretty Little Thing

Відома модель продемонструвала фасони, які найвдаліше підкреслять пишні форми.

Поділитися:

Повторювати кожен тренд з подіумів у реальному житті — справжня розкіш. Адже незалежно від параметрів, фігура кожної жінки особлива. І обирати одяг потрібно такий, який насамперед підкреслюватиме саме ваші переваги.   

Так, відома plus-size модель Ешлі Грем представила весняно-літню колекцію модного одягу для володарок апетитних форм. «Нестандартна» красуня показала, як ефектно обіграти актуальні в 2019 році тенденції пишнотілим жінкам. Наймодніші фасони суконь plus-size від Ешлі — у нашому матеріалі.

Сукня з запахом

Має одразу кілька переваг. Завдяки відсутності єдиної застібки, ширину і об’єм можна регулювати, добираючи ідеальний варіант. Запах забезпечує красиве глибоке декольте і хвилюючий розріз подолу. І, нарешті, попри відсутність пояса, сукня підкреслює талію і візуально врівноважує верх і низ.

Футляр

Елегантний фасон буде доречний і на роботі, і на коктейльній вечірці. Головне, купувати виріб точно за розміром і зі щільної тканини. Таким чином ніщо не обмежуватиме ваших рухів, ви зможете відчувати себе впевнено і не хвилюватися, що сукня підкреслить животик або приверне увагу до зайвої складки.

До речі, відмовтеся від похмурих кольорів, які «додають стрункості». Бажаного ефекту можна досягти лише за рахунок правильного силуету.

Піджак

Натхненні вінтажними колекціями Yves Saint Laurent 70-х років, світові бренди вже кілька сезонів поспіль демонструють сукні у вигляді піджаків і смокінгів. Модницям plus-size теж варто звернути увагу на такий тренд. Зауважте: якщо у сукні-піджака є чітка лінія талії — пояс або той самий запах — можна зважитися навіть на міні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені визначили найсексуальнішу фігуру світу (фото)

Максі

Довга сукня з невагомої струмливої тканини має бути в гардеробі кожної апетитної жінки майбутнього літа. Ніжні шовк і атлас не тільки виглядають дуже свіжо і модно, а й вдало приховують недоліки фігури. Щоб сукня (і ви разом з нею) здавалася ще більш легкою і повітряною, надавайте перевагу моделям із високим розрізом від стегна.

Сорочка

Блузи з «хустинковим»  ретро-візерунком у 2019 році популярні, як ніколи. А разом з ними — сукні, виконані у вигляді цих самих блуз. Не бійтеся яскравих принтів: строкатий малюнок приховує силует, тому пропорції здаються більш гармонійними. Також вдало виглядає сукня-сорочка з гудзиками — такий прийом візуально «витягує» фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан відкрив секрети впевненості для жінок з апетитними формами