Модний гороскоп: 3 ідеї, як вдягнутися Терезам цієї осені

Модний гороскоп для Терезів: 3 стильні образи | Мода | 1+1
Фото: 12storeez

Стильні образи з твоїм характером. 

Поділитися:

З 24 вересня по 23 жовтня Сонце знаходиться в сузір'ї Терезів. Люди, народжені під цим знаком, наділені розвиненим почуттям прекрасного і естетичним мисленням. Вони тягнуться до гармонії та краси в усьому, тому найбільшого успіху досягають у творчих професіях.

Саме серед Терезів найбільше дизайнерів, художників, фотографів і зокрема — стилістів. Щоб мати неперевершений вигляд, вони навіть не докладають зусиль: «золоту середину» представники знаку знаходять інтуїтивно.

При цьому до будь-яких трендів вони ставляться доволі прохолодно. Терези обирають мислити на перспективу і надихатися класикою, яка завжди поза часом і модою. Єдине перед чим не можуть встояти — аксесуари. Їх у вбраннях Терезів необов'язково багато, але вони завжди влучні.

Якщо ти народилася саме під цим знаком або він просто тобі чимось близький — наступні три ідеї осінніх образів знайдуть у твоєму серці відгук. 

ПЕРЛОВИЙ TOTAL LOOK

Терезам подобається мати елегантний вигляд і підкреслювати свою жіночність. А що може бути витонченішим за перли? Штучні або натуральні, вони досі актуальні в прикрасах. Але більш цікавий спосіб додати їх до свого образу — за допомогою кольору.

Не дарма шляхетний перловий обожнюють представниці королівської сім'ї. На відміну від білосніжного, цей відтінок не створює нездорового контрасту зі шкірою, а майже з нею зливається. До того ж в умовах нашої осені з дощами та брудом — він набагато практичніший.

У варіанті total колір перлів має «дорогий» вигляд  — у найкращому сенсі цього слова. Також можеш розглянути сусідні теплі або холодні відтінки — слонової кістки, вершковий, молочний, лляний.

Фото: instagram/imhannahwhiting

Фото: instagram/carodaur

Фото: instagram/andotherstories

Фото: instagram/louloudesaison

Попри те, що в сезоні 2019-2020 перлова палітра в тренді, цей той відтінок, який буде доречним завжди.

НАЗАД У 70-ТІ

Атмосфера буржуазного Парижа і богемної розслабленості другої половини ХХ століття близька Терезам як ніщо інше. Саме в цей період у моду війшли високі спідниці міді, брюки кльош, об'ємні блузи, твід, банти і шийні хустки.

Для створення образів у стилі 1970-х можна використовувати як справжній вінтаж, так і сучасні речі в дусі епохи. Обмеження тут вельми умовні, адже головна відмінність цього десятиліття в тому, що воно подарувало свободу вибору. А ще саме в 70-ті зародилося поняття базового гардероба і тому в ньому так багато відгомонів цього періоду.

Прийдешньої осені ми пропонуємо Терезам приміряти спідницю плісе з високими чоботами і затишним джемпером oversize. Якщо матеріал низу досить щільний, светр можна заправити всередину. Але якщо поки віддаєш перевагу делікатним сатину або атласу — просто підкресли талію поясом.

Фото: instagram/tineandreaa

Фото: instagram/halliedaily

Фото: instagram/thefrankieshop

Фото: instagram/ursula__kim

ГОЛЬФ ПІД СОРОЧКУ

Оскільки в гардеробі Терезів панують базові речі, представники цього знаку завжди в пошуку нових ідей їх поєднання між собою. Тандем, на який ти маєш наважитися — гольф під горло плюс сорочка зі структурованої тканини. 

Це може бути як щільна бавовна, так і більш сміливі варіанти — натуральна та екошкіра, денім, вельвет, оксамит. Кольори гольфа і сорочки можуть збігатися, бути схожими або геть контрастними. Єдині умови — небажано, щоб нижній шар просвічувався крізь верхній, а верхні ґудзики були застебнутими. 

Фото: instagram/yoyokulala

Фото: instagram/storets

Фото: instagram/thestylestalkercom

Якщо цікавишся модою, не пропусти наступні матеріали: 

1. Модний гороскоп: 3 осінні образи, які найкраще пасують Дівам

2. 5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

3. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

4. 7 б'юті-трендів осені, які хочеться спробувати якомога швидше

5. ТОП-10 наймодніших кольорів цієї осені

Новини по темі