Модний гороскоп: 3 осінні образи, які найкраще пасують Дівам

Модний гороскоп для Діви на вересень 2019 | Мода | 1+1
GettyImages

Коли стиль відповідає характеру. 

Поділитися:

З 24 серпня по 22 вересня сонце знаходиться в сузір'ї Діви. На відміну від яскравого вогняного періоду, за який наприкінці літа відповідав темпераментний Лев, у новому сезоні на першому плані — раціональність і дисципліна. Саме ці дві якості найкраще характеризують Дів, знаходячи відображення майже в усіх сферах їхнього життя. Зокрема і в одязі.

Оскільки представниці знаку завжди прагнуть до порядку і комфорту, такі ж вимоги вони висувають до свого гардеробу. Значення для Дів має не лише зручність вбрання, але і його універсальність. Вони не готові переодягатися кілька разів на день — швидше спланують повсякденний образ так, щоб його було легко трансформувати у вечірній, діловий, і навпаки.

Перший аутфіт саме такий — трикотажний або в'язаний комплект зі спідницею. Це більш розслаблена і затишна альтернатива традиційному костюму, вдягнути яку можна з будь-якого приводу.

@phoebesoup

Особливо до смаку Дівам припадуть варіанти базових кольорів. Сам по собі такий комплект вже можна назвати стильним гармонійним образом, а до того ж окремі його елементи легко поєднувати з іншими речами.

@joandkemp

Занадто обтислих силуетів краще уникати: по-перше, вони загрожують зручності, яку так високо цінують представниці знаку, по-друге — це вже не актуально. Втім, правило не діє, коли хочеться зберегти пропорції та зіграти на контрасті об'ємного верху і низу по фігурі.

@sazan

Другий аутфіт — для консервативних Дів. Якщо в класичному костюмі ти почуваєшся більш впевнено, нехай він і стане основою для твого модного осіннього образу.

@melisekrem

В тренді залишається піджак oversize, під який зручно вдягнути водолазку або светр, але в новому сезоні він поступово втрачає свою маскулінність. Тепер силует дозволяє трохи підкреслити талію, що автоматично робить образ більш жіночним і вечірнім. Додай масивну прикрасу та клатч — і можна хоч на червону доріжку.

@iliridakrasniqi

Крім того, не соромся показувати свій настрій. Збираєшся підкорювати нові кар'єрні вершини — поєднуй костюм із сорочкою або водолазкою такого ж кольору. До твого королівства порядку і системності прокралося бісеня — заміни брюки джинсами, а наверх одягни короткий топ.

@veronicaferraro

Якщо ж ти належиш до тих Дів, яким подобається планувати не тільки свій день, але і все життя далеко наперед, третій аутфіт — те, що треба. Фасон піджаків, довжина брюк і спідниць, принти і відтінки можуть змінюватися. А ось класичний бежевий тренч нижче коліна — покупка назавжди.

@lindatol_

Будь-яке вбрання в компанії з ним має стильний і вишуканий вигляд. Але скрупульозна і уважна до дрібниць Діва не відмовиться освіжити образ кількома трендовими деталями. Тобі в поміч — яскрава хустка, шарф, пояс або поясна сумка.

@thestyleograph

@annabelrosendahl

Також експериментувати можна з матеріалом тренча. Хіт осені та майбутньої весни — натуральна або екошкіра.

@thestyleograph

Більше модних порад: 

1. Королеви стилю: Наймодніші зіркові образи серпня

2. 5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

3. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

4. 7 б'юті-трендів осені, які хочеться спробувати якомога швидше

5. ТОП-10 наймодніших кольорів цієї осені

Новини по темі