«Моє чуже життя» повертається: Що дивитись на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Довгоочікуване продовження серіалу Моє чуже життя чекає на глядачів 1+1. Нагадуємо, що в основі стрічки - історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків. Багато років тому їх - Мехмета й Хасрет - розлучили рідні, не давши згоди на шлюб. Рідний дідусь, через кілька хвилин після народження онучки, віддав її на виховання чужим людям. Минули роки, і батько Бахар дізнається, що в нього є донька, яка живе в незаможній родині і навіть не здогадується, що є спадкоємицею величезного статку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:10

Поки яничари виступають проти вигнання Кесем Султан, Акіле Хатун народжує двійнят. Султан Осман має намір вирушити в Анатолію, щоб зібрати наймане військо. Давуд Паша укладає союз з Мансуром-Агою, і це призводить до повстання яничар. Яничари розуміють, що все це справа рук зрадників, а саме Лала Омера Ефенді та Великого Візира, тому вимагають їх страти. Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Жити заради кохання», з понеділка по четвер о 20:45

Зустрічайте драматичну прем'єру на 1+1. Сюжет розгортається навколо давніх друзів — Саші, Вадима, Сергія, Насті та Світлани. Колись молоді люди жили безтурботним життям, але нещасний випадок з одним із них перевернув їхні долі. Час пройшов, кожен побудував нове життя, але несподівано для всіх до однієї з дівчат повертається колишній коханий, з яким вона розлучилась багато років тому. Саме в цей момент головна героїня постає перед складним вибором — дати шанс минулому чи назавжди забути про нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна героїня серіалу «Жити заради кохання» про складнощі минулого, які вона переживала під час підготовки до ролі

«Міняю жінку», у понеділок о 21:45

У понеділок міняємо вітруальне життя на реальне. Не пропустіть найнеординарніший сезон шоу Міняю жінку вже у понеділок о 21:45 на телеканалі 1+1.

«Інспектор. Міста», у вівторок о 21:45

Таких міст, як Заліщики, у світі всього три. Чи готовий колись популярний курорт повернути туристичну славу - дізнайтеся у новому випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук замилував сімейним знімком

«Світ навиворіт», у середу о 21:45

У середу Дмитро Комаров візьме участь у справжній спецоперації бразильських поліцейських. Не пропустіть тревел-шоу Світ навиворіт у Бразилії у середу о 21:45 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров перетвориться на бразильського псевдо-наркодилера

 

Новини по темі