Молодик 27 серпня: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць від Анжели Перл

Новий місяць 27 серпня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
Pexels/Aron Visuals

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 27 серпня?

Поділитися:

27 серпня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе свіжі енергії і це дуже хороший період для планування майбутніх справ, для творчості, але є і ряд пересторог, що не можна робити у день Нового місяця.

Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у серпні 2022 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на вересень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць 27 серпня

Гороскоп на Молодик Овен

27 серпня будете шукати оптимальний режим роботи задля здоров'я, можлива нова спеціальність, професія. Ці дні також про партнерство, листування та дзвінки, багато спілкування з клієнтами, знайомства та зустрічі, домовленості, підпис документів. 

Гороскоп на Молодик Тілець

З 27 серпня можлива нова інформація з роботи, новий бізнес, нове хобі або є навчання. Серпень стане переломним місяцем для Тільців. 

Гороскоп на Молодик Близнюки

27 серпня можливе нове місце проживання чи житло, оформлення документів на ПМП, громадянство. 27 серпня приємні новини, події.

Гороскоп на Молодик Рак

27 серпня Молодик у 3 домі може віщувати новий вид транспорту, нове знайомство, навчання (мова, техніка, водіння), документи, новини, планування переїзду. Можливі гості, новини про нерухомість, інформація про батьків, прописку, громадянство тощо.

Гороскоп на Молодик Лев

З 27 серпня буде багато спілкування, здобуття нових знань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку: які зміни восени віщують зорі

Гороскоп на Молодик Діва

З 27 серпня ви проявите ініціативу, щось/хтось новий увійде у ваше життя, буде те, чого ви раніше не робили. Сильніше відчують ті, у кого день народження 24-30 серпня. Гарний період, щоб починати щось нове. Можливе нове джерело прибутку, нова робота, нові ідеї, дзвінок з приводу роботи, лист, співбесіда. 

Гороскоп на Молодик Терези

27 серпня Молодий місяць у вашому 12-му домі далеких земель. Можлива відпустка, еміграція, ізоляція від людей. Приділіть увагу своєму здоров'ю. Юпітер весь місяць у вашому 7-му домі гороскопу, у секторі партнерства, стосунків, шлюбу. Вам буде щастити весь місяць на зустрічі, знайомства, домовленості.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

27 серпня здобуття якихось результатів, прибутку, нове оточення, друзі, тайм-аут, відпочинок, треба присвятити час собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар стрижок на вересень 2022: сприятливі та несприятливі дні для краси

Гороскоп на Молодик Стрілець

З 27 серпня можуть бути зустрічі з друзями або ви розпочнете новий проект. Ви вже можете отримати перші результати на роботі.

Гороскоп на Молодик Козеріг

Молодий місяць 27 серпня пройде у вас у 9 домі: постануть питання освіти, навчання, поїздок, подорожей за кордон, нові знайомства, питання релігії, оформлення документів. 27 серпня питання, пов'язані з роботою та кар'єрою в майбутньому. Може розпочатись якийсь судовий процес.

Гороскоп на Молодик Водолій

27 серпня можуть бути нові доходи чи загальні гроші, гроші від держави. Можете отримати спадок чи оформити кредит. Буде новина про гроші, які дуже важливі для вас.

Гороскоп на Молодик Риби

27 серпня – молодик у 7-му домі партнерства, відносин. Можливе знайомство, початок нових відносин, а також бізнес-партнерства. 27 серпня Меркурій входить до вашого 8-го дому фінансів та інтиму. Можливий прибуток по роботі та близькі стосунки, зближення з кимось. Якщо ви одружені, чекайте хороших фінансових новин.

Новини по темі